2η αγωνιστική 2ου γύρου της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ – ΗΡΑΚΛΗΣ Γερολάκκου Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ

0
351

Μετά από 3 εβδομάδες ξαναρχίζει το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ με την 2η αγωνιστική του 2ου γύρου , 15 αγωνιστική.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον πρωτοπόρο ΗΡΑΚΛΗ Γερολάκκου. Να σημειωθεί ότι η πρώτη νίκη του Κορμακίτη ήταν επί του ΗΡΑΚΛΗ Γερολάκκου τον πρώτον γύρο με σκορ 2-0.

Ο αγώνας του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ με τον ΗΡΑΚΛΗ θα γίνει το Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 2:30 μ.μ. στο γήπεδο « Κερύνεια-Επιστροφή» γήπεδο ΠΑΕΕΚ.

Μετά τα δύο τελευταία παιχνίδια με τις ισοπαλίες με τις δύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από τον Κορμακίτη στην βαθμολογία, ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ χρειάζεται μια νίκη ανάσας για να ανεβεί η ψυχολογία τους. Ελπίζουμε ότι η ομάδα μας θα μπει με το δεξί το νέο έτος. Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία και με την νίκη.

Ο ΚΕΔΡΟΣ δεν αγωνίζεται την ερχόμενη Κυριακή. Αγωνίστηκε στις 30 του Δεκέμβρη με τον ΕΥΑΓΟΡΑ Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς στην έδρα του όπου έχασε με 4-1. Η συνέχεια του πρωταθλήματος της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Το πρωτάθλημα της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ ξαναρχίζει στις 20 Ιανουάριου 2019.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here