Συνεχίζονται τα έργα στον Κορμακίτη – Ξεκινά το παιδικό Πάρκο στην Παναγία

0
539

Μετά το τέλος της ανάπλασης της πλατείας του χωριού και την μετακίνηση των πασσάλων, έχουν γίνει μερικά έργα στο χωριό και προγραμματίζονται και άλλα να γίνουν στο έτος 2019.
1.Έχει δημιουργηθεί αναβαθμίδα απέναντι από την πλατεία για συγκράτηση του χώματος , στον χώρο που είναι ο υποσταθμός των τηλεφώνων.
2.Τοποθετήθηκε κάδος για ανακύκλωση αλουμινίου. Ο κάδος αυτός μπήκε στην άκρη της πλατείας προς το σχολείο.
3.Επιδιορθώθηκε ο δρόμος προς τον βόθυνο, μερικώς για την μετακίνηση των αγροτικών οχημάτων.

Ξεκινούν σύντομα και άλλα έργα στο χωριό μας με το κυριότερο το Παιδικό Πάρκο στην Παναγία.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας μέχρι το τέλος Ιανουαρίου θα ξεκινήσουν τα έργα για την δημιουργία του παιδικού Πάρκου στο χώρο που βρίσκεται το εκκλησάκι της Παναγίας. Τώρα τον χώρο ακριβώς δεν τον γνωρίζουμε και ούτε γνωρίζουμε ποιες συμφωνίες έχουν κάνει Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη, Τοπική Αρχή Κορμακίτη με την Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη. Το σίγουρο είναι ότι το αρχικό έγγραφο της συμφωνίας παρέμεινε το ίδιο και παρά τις διαμαρτυρίες όλων τελικά το υπόγραψαν όλοι και σιώπησαν.

Επειδή όλα τα οργανωμένα σύνολα του Κορμακίτη έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά τα Χριστούγεννα στον Κορμακίτη, μηδενός εξαιρουμένου , μάζεψαν κόσμο, έκαναν διάφορες δραστηριότητές για τους νέους και τα παιδιά , γέμισαν τα καφενεία, οι εκκλησίες , αναμένουμε ότι το έργο αυτό θα φέρει και άλλους νέους και παιδιά στο χωριό για να δώσουμε επιτέλους ζωή στο χωριό μας.

Μπράβο σε όλους και ελπίζουμε να συνεχίσουν το ωραίο έργο που επιτελούν και δίνουν ζωή στο χωριό μας….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here