Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ- ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Αγαπητοί συγχωριανοί, αγαπητοί Μαρωνίτες, συνάδελφοι, φίλες και φίλοι

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες μου ευχαριστίες σε όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση της παρουσίασης του βιβλίου μου και του μουσικού ψηφιακού δίσκου, με τίτλο «ΠΟΙΗΤΙΚΗ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ», που αναφέρεται στην ιστορία της Κοινότητάς μας, στην Κύπρο.

Ήταν μεγάλη η χαρά μου και μεγάλη τιμή για μένα που σας είχα κοντά μου.

Ευχαριστώ τον καθένα σας ξεχωριστά, αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα της Κοινότητας μας που υποστήριξαν με οποιοδήποτε τρόπο τη προσπάθεια αυτή και παρευρέθηκαν σε αυτή την πολύ ξεχωριστή για μένα μέρα. Όλον τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο που πρόβαλε και διαφήμισε την εκδήλωση, θερμά ευχαριστώ.

Ιδιαίτερα Ευχαριστώ το ιστορικό σωματείο του χωριού μου, την ΕΝΑ Ασωμάτου για τη συμπαράστασή του αλλά και για τη σύσσωμη παρουσία του στην εκδήλωση δείχνοντας έμπρακτα με αυτό τον τρόπο τη στήριξη του σε δραστηριότητες και εκδηλώσεις των Ασωματητών αλλά και άλλων μελών της Μαρωνιτικής Κοινότητας. Επίσης ευχαριστώ ολόψυχα τόσο τον Κοινοτάρχη Ασωμάτου, Αντώνη Καράχαννα, όσο και τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου Ασωμάτου για τη στήριξη και παρουσία τους.

Με την ευκαιρία αυτή θέλω επίσης να ευχαριστήσω από καρδιάς, το Γραφείο του Εκπροσώπου Μαρωνιτών, τον ίδιο τον Εκπρόσωπο και τους συνεργάτες του, τον Παγκύπριο Πολιτιστικό Σύλλογο και τον Πρόεδρο του, το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και τον ίδιο τον Υπουργό και τις Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και τον ίδιο τον Διευθυντή τους, για όλη τη στήριξή τους στη προσπάθεια έκδοσης του βιβλίου μου και του μουσικού ψηφιακού δίσκου.

Τέλος εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τις ευχαριστίες μου στους συντελεστές της “ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ”: ΝΤΙΝΟ ΠΟΥΛΛΗ, ΑΝΤΩΝΗ ΣΚΟΥΛΛΟ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΗ, καθώς επίσης και τους καταπληκτικούς ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ. Και σε αυτούς που στάθηκαν δίπλα μου από τη αρχή μέχρι το τέλος, στη σύζυγο μου, στον υιό μου και στην οικογένεια μου γενικότερα ένα τεράστιο ευχαριστώ !!!

Εύχομαι σε όλους ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ
και κάθε καλό για το ΝΕΟ ΕΤΟΣ.

Σας Ευχαριστώ

ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΝΤΟΣ
Στοιχεία επικοινωνίας:
Τηλ.: 99422221 / 22608037 / 22871500
E-mail: ntinos.kontos25@gmail.com

Λευκωσία 6 Δεκεμβρίου 2018

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments