Επίσκεψη στην Κύπρο του Μακαριότατου Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής των Μαρωνιτών Καρδιναλίου Mar Bechara Boutros Rai – 6-7 Δεκεμβρίου 2018

0
442

Αγαπητά εν Χριστώ αδέλφια Με μεγάλη χαρά ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ ανακοινώνει την επίσκεψη στην Κύπρο του Μακαριότατου Πατριάρχη Αντιοχείας και Πάσης Ανατολής των Μαρωνιτών Καρδιναλίου Mar Bechara Boutros Rai από τις 6 έως τις 7 Δεκεμβρίου 2018.

Η επίσκεψη εντάσσεται στα πλαίσια της τελετής εγκαινίων από τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκο Αναστασιάδη του Ποιμαντικού Πνευματικού και Πολιτιστικού Κέντρου «Bet Moroun» στην νέο ανακαινισθείσα Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών Της ευλογίας της τελετής θα χοροστατήσει ο Μακαριότατος Πατριάρχης με την αδελφική συμμετοχή του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσοστόμου ΙΙ, του Εκλαμπρότατου Καρδιναλίου Angelo Bagnasco Προέδρου του Συμβουλίου Ευρωπαϊκών Επισκοπικών Συνόδων CCEE και του Αποστολικού Νούτσιου στην Κύπρο Σεβασμιότατου Αρχιεπισκόπου Leopoldo Girelli.

Κατά τη διάρκεια της ποιμαντικής του επίσκεψης, ο Πατριάρχης θα έχει ευγενική επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον Αρχιεπίσκοπο της Κύπρου.

Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στις πιο κάτω ξεχωριστές στιγμές της Εκκλησιαστικής μας Περιφέρειας ως ένδειξη αγάπης και κοινωνίας.

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2018
10.00 π.μ. Συλλείτουργο Ευχαριστίας για την συμπλήρωση 10 χρόνων Αρχιερατικής Διακονίας του Αρχιεπισκόπου Ιωσήφ Σουέηφ – Καθεδρικός Ναός Παναγίας των Χαρίτων – Πύλη Πάφου Λευκωσία
6.30 μ. μ. Τελετή Εγκαινίων – Αρχιεπισκοπή Μαρωνιτών, Καραϊσκάκη 10, Ακρόπολης – Λευκωσία
8.30 μ. μ. Δείπνο προς τιμήν του Μακαριότατου Πατριάρχη – Κτήμα Κουσιουμή – Τσέρι – Λευκωσία (για περαιτέρω πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε επικοινωνήστε με τον Εφημέριο της ενορίας ή την Γραμματεία στο τηλ 22 427966)

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018
2:30 μ.μ. Τελετή Παράδοσης της νέο ανακαινισθείσας Μαρωνιτικής Εκκλησίας της Αγίας Άννας στην Μεσαιωνική Πόλη της Αμμοχώστου

Ας είμαστε όλοι παρόντες ως ένδειξη αλληλεγγύης, εξαπλώνοντας γύρω μας την κουλτούρα της Ειρήνης και της Αγάπης.

Γραμματεία Αρχιεπισκοπής Μαρωνιτών Κύπρου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here