Ανακοίνωση Δ.Σ Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» για την ανέγερση αθλητικών εγκαταστάσεων/γηπέδου στον Κορμακίτη

0
555

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» επιθυμεί να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κύριο Νίκο Αναστασιάδη, τον Επίτροπο Προεδρίας κύριο Φώτη Φωτίου αλλά και τον πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κύριο Κλεάνθη Γεωργιάδη για την έγκριση του αιτήματος μας ημερομηνίας 21/02/2017 για την επιδιόρθωση του γηπέδου του χωριού μας.

Μετά την θετική απαντητική επιστολή του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κύριου Νίκου Αναστασιάδη ημερομηνίας 5 Ιουλίου 2017 προς το Σωματείο μας για το πιο πάνω αίτημα, ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΚΟΑ κύριος Κλεάνθης Γεωργιάδης με επιστολή του ημερομηνίας 8/12/2017 ενέκρινε το αίτημα του Σωματείου μας.

Το Σωματείο μας επίσης, ευχαριστεί τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο μας κκ Ιωσήφ Σουέηφ για την παραχώρηση της γης για την ανέγερση των αθλητικών εγκαταστάσεων / γηπέδου.

Επιπρόσθετα, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το μέλος του Σωματείου μας κύριο Αντώνη Παύλου, ο οποίος είχε καθοριστικό ρόλο τόσο στην έγκριση του πιο πάνω αιτήματος όσο και στην εξεύρεση τρόπου υλοποίησης του έργου.

Το Σωματείο μας χαιρετίζει την απόφαση της κυβέρνησης με ημερομηνία 21/11/2018 για την σύσταση επιτροπής για υλοποίηση του πιο πάνω έργου, η οποία θα αποτελείται από:

Πρόεδρος: Εκπρόσωπος ΕΤΕΚ , Μέλη: Εκπρόσωπος Σωματείου Ο Κορμακίτης, Εκπρόσωπος της Αρχιεπισκοπής Μαρωνιτών Κύπρου, Εκπρόσωπος Μαρωνιτικής Κοινότητας στην Βουλή των Αντιπροσώπων ή εκπρόσωπός του και Εκπρόσωπος Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη

Η επιτροπή αυτή θα έχει την ευθύνη για να πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες που θα διαφυλάσσουν ότι το έργο θα υλοποιηθεί με πλήρη διαφάνεια και θα ενημερώνει σε τακτά διαστήματα τόσο τον ΚΟΑ όσο και τον Επίτροπο Προεδρίας.

Η έγκριση του αιτήματος του Σωματείου μας, θα βοηθήσει ούτως ώστε να υπάρχει η σωστή υποδομή για την επιστροφή της νεολαίας μας στο κατεχόμενο και πολυβασανισμένο Κορμακίτη μας. Αποτέλεσμα της επιστροφής της νεολαίας μας, θα είναι η πνοή ανάσας που θα δοθεί στους ηρωικούς εγκλωβισμένους μας που πέρασαν χρόνια απομονωμένοι.

Τέλος, το Σωματείο μας πιστεύει ότι η υπευθυνότητα και συλλογικότητα μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων αποτελούν τον ακρογωνιαίο λίθο για την επίτευξη του παραπάνω έργου. Και ας μην ξεχνάμε η ισχύς εν τη ενώσει!

Διοικητικό Συμβούλιο Σωματείου «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here