Ανακοίνωση Εκκλησιαστικής Επιτροπής Αρχαίων Εκκλησιών Μαρωνιτών για την τελετή παράδοσης της Εκκλησίας της Αγίας Άννας στην Αμμόχωστο

0
507

Η τελετή ολοκλήρωσης των επιδιορθώσεων της Μαρωνίτικης Eκκλησίας της Αγίας Άννας στην Μεσαιωνικη Αμμόχωστο θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, 2018 και ώρα 2:30 μ.μ.

Η Δικοινοτική Επιτροπή για την Διάσωση των Αρχαίων Μνημείων και της Πολιτιστικής Κληρονομιάς , ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει την Μαρωνιτική Κοινότητα και κάθε φίλο ενδιαφερόμενο ,ότι οι εργασίες για την επιδιόρθωση και συντήρηση της αρχαίας Μαρωνίτικης Εκκλησίας της Αγίας Άννας στην Αμμόχωστο έχουν ολοκληρωθεί .

Η τελετή παράδοσης του όλου έργου από την Δικοινοτική Επιτροπή , θα γίνει την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, 2018 και ώρα 2:30 μ.μ. στην παρουσία, του Πατριάρχη των Μαρωνιτών , του Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτων Κύπρου, και άλλων 14 Αρχιεπισκόπων της Μαρωνιτικής Εκκλησίας , εκπροσώπων του UNDP και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και Μελών του Διπλωματικού Σώματος .

Προς το σκοπό διευκόλυνσης όσων επιθυμούν να παρευρεθούν στην τελετή, η Δικοινοτική Επιτροπή μέσω του UNDP, έχει διευθετήσει την μεταφορά τους στην Αμμόχωστο με λεωφορεία που θα εκκινήσουν στις 12:30 μ.μ. το μεσημέρι από το Λήδρα Πάλας ( Τουρκικό φυλάκιο ) . Είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ όπως όσοι θα χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία , να επικοινωνήσουν , με τους κατά τόπους Εφημέριους των Εκκλησιών μας , και να δηλώσουν συμμετοχή .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here