Δήλωση Εκπροσώπου Μαρωνιτών – Sold Out η παράσταση “The Grinch”

0
471

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους για την άμεση, δυναμική και μαζική ανταπόκριση τους στις εκδηλώσεις, στα προγράμματα και στις δράσεις της Κοινότητας.

Σαφής ένδειξη της νέας σχέσης εμπιστοσύνης που αναπτύσσεται ανάμεσα στην Κοινότητα και την κοινωνία. Με χαρά ανακοινώνω σήμερα πως, σε διάστημα λιγότερο των δύο βδομάδων, έχουν εξαντληθεί όλα ανεξαιρέτως τα εισιτήρια της χριστουγεννιάτικης παιδικής παράστασης Γκριντς. Τρακόσια στο σύνολο. Η παράσταση είναι προγραμματισμένη για τις 9 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 2.30 μ.μ., στις κινηματογραφικές αίθουσες του K-Cineplex στη Λευκωσία.

Συγχαίρω τη Γυναικεία Πρωτοβουλία-Κοινότητα Μαρωνιτών για τη νέα της επιτυχία. Συγχαίρω τις Γυναίκες που με τις πρωτοβουλίες τους φέρνουν τα παιδιά και τις νέες γενιές κοντά στην Κοινότητα. Η συνεισφορά των Γυναικών στους αγώνες της Κοινότητας καταγράφεται με χρυσά γράμματα και αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς. Όσο για μένα, ανυπομονώ, μαζί με τον Άγιο Βασίλη να ξανασυναντήσω τα παιδιά και έτσι απλά να τους πω ότι η Κοινότητά τους τα αγαπά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here