ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ – Δειγματοληψία παρειακού επιχρίσματος( Σάλιο)

0
361

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ:

Το Τμήμα Καρδιαγγειακής Γενετικής και Εργαστήριο Δικανικής Γενετικής του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ), αφού ήρθε σε επαφή με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών της Κύπρου και το 99ο Σύστημα Προσκόπων Μαρωνιτών, ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγει, θα πραγματοποιήσει ενημέρωση ΚΑΙ ΛΗΨΗ ΣΑΛΙΟΥ την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018, από 9 π.μ. έως τις 12 μ.μ. στην Αίθουσα δίπλα από την Εκκλησία της Παναγίας των Χαρίτων στην Πύλη Πάφου. Η ενημέρωση θα λάβει χώρα παράλληλα και στον ίδιο χώρο με την Αιμοδοσία την οποία διοργανώνει η Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου.

Στόχος της έρευνας είναι η υλοποίηση μελετών στον Κυπριακό πληθυσμό αναζητώντας την καταγωγή του. Επιθυμία της ομάδας του ΙΝΓΚ είναι να υπάρξει συμμετοχή με όσο το δυνατό περισσότερα άτομα με Μαρωνίτικη καταγωγή.

Ως εκ τούτου, όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν, θα χρειαστεί δήλωση και ενυπόγραφη συγκατάθεση τους, έτσι ώστε να γίνει λήψη παρειακών επιχρισμάτων (σάλιο, τα οποία λαμβάνονται ανώδυνα από το εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας) ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ με την ενημέρωση που θα γίνει την Κυριακή.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here