Πρώτο φθινοπωρινό περπάτημα του Φ.Ο.Κ την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

0
513

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ
2018 – Πρώτο Φθινοπωρινό περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018 , το πρώτο Φθινοπωρινό περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη. Την παρουσία τους έδωσαν πέρα των 30 ατόμων. Όπως ήταν προγραμματισμένο από την οργανωτική επιτροπή του ομίλου ξεκινήσαμε στις 9:30 π.μ. από την περιοχή Βαλανιές και μέσα από τις περιοχές Αμπεράτης, Βόθηνος, Ζαιτουνατ τελ Τσαγγαρη, φτάσαμε στην Μούττη τον Καριθκιών.

Εκεί η οργανωτική επιτροπή πρόσφερε σε όλους τους πεζοπόρους μας ζεστό καφέ, χυμούς και διάφορα γλυκά και πίττες της σάτζης.

Η επιστροφή έγινε από της ίδιες περιοχές.

Περπατήσαμε περίπου 4 χιλιόμετρα Η διαδρομή ήταν καταπληκτική, το τοπίο μαγευτικό. Από μερικές περιοχές βλέπαμε την Θάλασσα από το ακρωτήριο Κορμακίτης μέχρι και τα παράλια της Κερύνειας.

Είμαστε σίγουροι ότι οι περισσότεροι από σας δεν έχετε ξαναδεί αυτές τις πολύ όμορφες περιοχές.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Ηλία, και Κύπρο όχι μόνο για την επιλογή αυτής της θαυμάσιας διαδρομής αλλά και για την όλη τους προσφορά, την καθοδήγηση και την εποπτεία για να περάσουμε όλοι μας ένα ωραίο και ευχάριστο πρωινό .

Ευχαριστίες επίσης στον χορηγό του Ομίλου μας κον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας για ότι του ζητηθεί. Ευχαριστίες επίσης σε αυτούς που έφεραν και πρόσφεραν τον καφέ και τα διάφορα εδέσματα (Πέπα Διόλα, Βάσω Σαμανή, Χριστίνα Χανατζια και Μισιέλ Ναούμ)

Τέλος ο ΦΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στα διάφορα περπατήματα δείχνετε ότι πάνω από όλα είναι ο Κορμακίτης μας. Γιατί σκοπός του Ομίλου μας είναι να γνωρίσετε όσο καλύτερα το χωριό μας και τις περιοχές του αλλά και να αγαπήσετε και να έχετε πάνω από όλα το χωριό μας.

Σύντομα θα ανακοινωθεί το νέο μας περπάτημα για να μπορέσετε να κανονίσετε το πρόγραμμα σας και να είστε μαζί μας.

Σας ευχαριστούμε
Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη

Για να δείτε φωτογραφίες από το περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here