6η αγωνιστική για τον Κορμακίτη & 2η αγωνιστική για τον Κέδρο

0
616

Το ερχόμενο Σάββατο έχουμε την 6η αγωνιστική του Παγκύπριου πρωταθλήματος Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ Alexander College.

Ο Κορμακίτης αντιμετωπίζει στην προσωρινή του έδρα , στο κοινοτικό γήπεδο της Κοκκινοτριμιθιάς, την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα. Ένας αγώνας από τα παλιά, μια άλλη εποχή θα θυμηθούν οι ποδοσφαιρόφιλοι και των δύο χωριών όταν ο Λίβανος Κορμακίτης αντιμετώπιζε την ΕΛΗΑ Λυθροδόντα και γίνονταν τότε πραγματικά ντέρμπι.

Ο Κορμακίτης αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 7η θέση με μία νίκη και τέσσερις ισοπαλίες , ενώ ο ΕΛΗΑ Λυθροδόντα στην 9η θέση με 6 βαθμούς και έχει δύο νίκες και τρεις ήττες.

Ο αγώνας του Κορμακίτη είναι το Σάββατο 20 Οκτωβρίου και ώρα 3:30 μ.μ. στην προσωρινή έδρα του Κορμακίτη στο Κοινοτικό στάδιο Κοκκινοτριμιθιάς. Καλούμε όλους τους φιλάθλους του Κορμακίτη όπως παρευρεθούν στον αγώνα και στηρίξουν την ομάδα μας για να κρατήσει το αήττητο της και να προχωρήσει στην δεύτερη της νίκη.

Τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής είναι :
ΔΟΞΑ ΠΑΛΑΙΟΜΕΤΟΧΟΥ Vs ΦΟΙΝΙΚΑΣ Αγ. Μαρίνας Χρυσοχούς
ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ VS ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ
ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ Vs ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ
ΡΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΜΜΑΡΙ Vs ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ
ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ Vs ΑΕΝ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΡΥΣΟΥΛΩΝ ΑΧΕΡΙΤΟΥ
ΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΥΙΩΝ Vs ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ

Η δεύτερη μας ομάδα που αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΟΠΛ , ο ΚΕΔΡΟΣ Αγίας μαρίνας Σκυλλούρας, αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΕΥΑΓΟΡΑ Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς στο Κοινοτικό στάδιο Παλαιομετόχου. Στον πρώτο αγώνα ο ΚΕΔΡΟΣ νίκησε με 4-2 εκτός έδρας τον Λένα Χανδριών , ενώ ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ νίκησε και αυτός εκτός έδρας την Χάρτζια με 7-2. Ο αγώνας του ΚΕΔΡΟΥ θα γίνει την Κυριακή και ώρα 10:15 το πρωί.

Ευχόμαστε και στον ΚΕΔΡΟ κάθε επιτυχία και με τη νίκη. Από τα αποτελέσματα της πρώτης αγωνιστικής φαίνεται ότι αυτές οι δύο ομάδες θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here