Τέταρτη Ισοπαλία για τον Κορμακίτη – Πρεμιέρα για Κέδρο με νίκη

0
1190

Αήττητος ακόμα ο Κορμακίτης αλλά δυστυχώς με αρνητική συγκομιδή βαθμών. Σε πέντε αγωνιστικές ο Κορμακίτης είχε μόνο μία νίκη επί του πρωτοπόρου Ηρακλή Γερολάκκου και 4! Ισοπαλίες. Συνολικά έχει 7 βαθμούς και βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα μας αγωνίστηκε το Σάββατο εκτός έδρας , στο Λεβέντειο Στάδιο Δευτεράς ενάντια στην ΑΠΟΝΑ Αναγιών. Ο Κορμακίτης ξεκίνησε με τους Τζιόζεφ Βραχίμη, Βασίλη Τσακίδη, Αντρέα Αντρέου, Αντώνη Ισκάρα, Ηρακλή Φενερίδη, Αρμάντο Κατσιολούδη, Φραγκίσκο Φραγκίσκου ( Μάριος Παρπέρης), Αβράμη Βασιλέα, Βασίλη Μιχαηλίδη, Πέτρο Γκελσούπ( Χάρης Ερωτοκρίτου) , Αντρέα Πλατή ( Χριστόδουος Χριστοδούλου) .

Ήταν ένας αρκετά καλός αγώνας, σε ένα δύσκολο αγωνιστικό χώρο, με γρήγορες εναλλαγές από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο αλλά χωρίς τις πολύ μεγάλες φάσεις στις δύο εστίες. Αρκετές κίτρινες κάρτες στους αντιπάλους λόγο του δυνατού τους παιχνιδιού. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ήταν καλύτερη , ειδικά μετά τις αλλαγές ανέβηκε ακόμα περισσότερο ,αλλά έλειπαν οι τελικές φάσεις που θα μας έβαζαν μπροστά στο σκορ. Στο 80΄ ο Ηρακλής Φενερίδης δέχτηκε κίτρινη κάρτα και στο 85 δεύτερη κίτρινη κάρτα, κόκκινη και άφησε την ομάδα με δέκα παίκτες.

Η ομάδα που θα έβαζε πρώτη τέρμα θα ήταν και η νικήτρια. Τελικά ο συμβιβασμός στο 0-0 είναι δίκαιο και για τις δύο ομάδες. Περίπου 300 άτομα παρακολούθησαν τον αγώνα και αυτό δίνει πολλά θετικά μηνύματα για τις δύο ομάδες που πρώτη φορά παίζουν σε αυτή την κατηγορία και είναι και οι δύο μόνες ομάδες της επίλεκτης κατηγορίας της ΣΤΟΚ που είναι αήττητες.

Για άλλη μια φορά θετική η ομάδα μας με την παρθενική της παρουσία στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Φαίνεται ότι θα έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα βάση των 5 πρώτων αγωνιστικών . Ελπίζουμε στον επόμενο αγώνα που είναι στην προσωρινή μας έδρα να πάρουμε το δεύτερο μας τρίποντο .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής είναι :
Ηρακλής Γερολάκκου – Δόξα Παλαιομετόχου 1-0
ΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΥΙΑΣ – Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 0-0
ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ – ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ 2-0
ΑΕΝ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ ΜΑΜΜΑΡΙ 2-3
ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ- ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 4-2
ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ – ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ 0-3
ΦΟΙΝΙΚΑΣ – ΕΛΗΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ 1-0

Στην επίλεκτη κατηγορία της ΕΠΟΠΛ όπου αγωνίζεται ο ΚΕΔΡΟΣ Αγίας Μαρίνας ΣΚυλλούρας, ο ΚΕΔΡΟΣ νίκησε εκτός έδρας τον ΛΕΝΑ Χανδριών με 4-2. Ο ΚΕΔΡΟΣ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας το σκορ ασφαλείας το 3-0 μπήκε χαλαρά με αποτέλεσμα να κινδυνεύει να ισοφαριστεί. Τελικά ο ΚΕΔΡΟΣ νίκησε με 4-2 και πήρε το πρώτο τρίποντο.

Αποτελέσματα 1ης Αγωνιστικής Επίλεκτης Κατηγορίας 14/10/2018,
1.ΘΟΙ Καπέδων — ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ Κλήρου 3– 1
2.ΑΤΕ — ΠΕΚ Εργατών — ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου 1 — 0 ,
3. ΛΕΝΑΣ Χαντριών — ΚΈΔΡΟΣ Αγ.Μαρίνας Σκ. 2 — 4
4.ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Χάρτζιας — ΕΥΑΓΌΡΑΣ Αγ. Τριμηθιάς 2 — 7 ,
5. ΤΣΕΡΙ — ΠΑΟ Κ.Μονής 0– 1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here