Παραίτηση Παναγιώτη Ηλία από το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ»

0
2059

«Διευκρίνιση για λόγους παραίτησης.

Από την 1η Οκτωβρίου 2018 έχω υποβάλει γραπτώς την παραίτηση μου από το Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου ο Κορμακίτης. Η παραίτηση μου υποβλήθηκε με όλους τους σχετικούς λόγους που με οδήγησαν στην παραίτηση μου.

Δυστυχώς αρκετά μέλη του Δ. Σ. του σωματείου προσπαθώντας να αποφύγουν να αναφερθούν στους λόγους παραίτησης μου προσπαθούν με ψεύδη να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα αλλά και με προκλητικό τρόπο να κατηγορούν το άτομο μου για αδυναμία διαχείρισης της κατάστασης.

Εγώ σαν λάτρης της διαφάνειας αλλά και πάντοτε καθαρός σε θέματα που αφορούν διαχείρισης οργανωμένων συνόλων παραθέτω αυτούσια την επιστολή Παραίτησης μου η οποία στάλθηκε ηλεκτρονικά στον γραμματέα του σωματείου για ενημέρωση και αποκατάσταση της αλήθειας.

Η παραίτηση μου δεν είναι η μοναδική και αυτό το θέμα πρέπει να απασχολήσει τόσο το Διοικητικό συμβούλιο του σωματείου αλλά και τον κόσμο του Κορμακίτη.»

Ποιο κάτω αυτούσια η επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Ηλία από το Δ.Σ. του Σωματείου όπου ήταν ο Ταμίας.

« 1 Οκτωβρίου 2018
Πρόεδρο και μέλη Διοικητικού συμβουλίου του σωματείου ο Κορμακίτης,

Με μεγάλη μου λύπη και ταυτόχρονα απογοήτευση υποβάλω την παραίτηση μου από τη θέση του Ταμία του σωματείου και γραπτώς αφού κάποιοι την ζήτησαν και γραπτώς.

Η απόφαση μου αυτή πάρθηκε μετά από σωρεία παραβιάσεων του καταστατικού όσο αφορά την εκλογή, διορισμό, διαχείριση του σωματείου αλλά και ο προσωπικός μου παραγκωνισμός σαν Ταμίας.

Συγκεκριμένα :

1. Αποφάσεις λαμβάνονται εν άγνοια της ολομέλειας και σας καλώ να ανατρέξετε τα πρακτικά του παρώντος Δ.Σ. όσο αφορά τις αποφάσεις και τα έργα του Δ.Σ. μέχρι σήμερα.

2. Πλήρης αδιαφορία όσο αφορά τους κανόνες λειτουργίας του σωματείου όπως καθορίζονται από το καταστατικό του σωματείου αν και πολλές φορές γίνεται λόγος και τίθεται θέμα.

3. Η πλήρης παραγκώνιση μου σαν Ταμίας του σωματείου, η μη ενημέρωση μου για τα σχετικά, ο μη διορισμός μου στο τραπεζικό ίδρυμα για να λαμβάνω την τραπεζική κατάσταση αλλά και ενημέρωση για τις πληρωμές και εισπράξεις. Αντί τούτου υπογράφουν αναρμόδια άτομα του Δ.Σ. Για όλα αυτά έχω ζήτηση σε πληθώρα συναντήσεων και έχω λάβει αντίστοιχες βεβαιώσεις ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο ο οποίος συνεχίζει μέχρι και σήμερα μόνος του την οικονομική διαχείριση του σωματείου.

Για τους πιο πάνω λόγους αλλά και πληθώρα άλλων οι οποίοι προτιμώ για σκοπούς ενότητας του σωματείου να μην αναφερθώ ζητώ από το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου να με απαλλάξει από τα καθήκοντα μου σαν Ταμίας και να με παύσει από μέλος του Δ.Σ.

Καλή και υγιή συνέχεια για το καλό του χωριού μας, της ομάδας μας, της νεολαίας του πολυβασανισμένου Κορμακίτη. Όποιος νομίζει ότι το σωματείο θα συνεχίσει να είναι κομματικό προπύργιο, τον καλώ να υποβάλει άμεσα την παραίτηση του από το σωματείο και να αφήσει το σωματείο σε άτομα που θα δημιουργήσουν ένα υπερκομματικό σωματείο που θα μπορεί να το χαίρεται ολόκληρος ο Κορμακίτης μας.

Φιλικά,

Παναγιώτης Ηλία»

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here