Πρώτο τρίποντο για τον Κορμακίτη, 2-0 Επί του Ηρακλή Γερολάκου

0
783

Δεύτερη αγωνιστική στο Πρωτάθλημα Επίλεκτης Κατηγορίας ΣΤΟΚ και στις πέντε σημερινές αναμετρήσεις απουσίαζε το σημείο της ισοπαλίας.

Σε τρεις αγώνες επικράτησαν οι γηπεδούχοι και σε δύο οι φιλοξενούμενοι.
Με δύο τέρματα του Βασίλη Μιχαηλίδη (16′, 60′) ο Κορμακίτης επικράτησε με 2-0 του Ηρακλή Γερολάκκου.
Δόξα Παλαιομετόχου και ΑΕΝ που άρχισαν νικηφόρα τη χρονιά θα αγωνιστούν την Κυριακή.

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ σήμερα αγωνίστηκε στην προσωρινή του έδρα, στο κοινοτικό γήπεδο Κοκκινοτριμιθιάς , ενάντια στον ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ και του επιβλήθηκε με 2-0 . Ο αγώνας ήταν δυνατός σε όλη του την διάρκεια. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έχασε στις αρχές του πρώτου ημιχρόνου τρεις κλασσικές ευκαιρίες να προηγηθεί στο σκορ αλλά δεν τους επέτρεψε ο Τζιόζεφ Βραχίμης , ο οποίος στην κυριολεξία κατέβασε τα ρολά . Να σημειωθεί ότι ο Τζιόζεφ ήταν ο περσινός τερματοφύλακας του ΗΡΑΚΛΗ ΓΕΡΟΛΑΚΟΥ.

Το σκορ για τον Κορμακίτη άνοιξε ο μόνιμος πλέον σκόρερ του Κορμακίτη Βασίλης Μιχαηλίδης στο 16 λεπτό του Α ημιχρόνου που ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου. Οι ευκαιρίες για τις δύο ομάδες ήταν αρκετές. Πριν το τέλος του ημιχρόνου ο ίδιος παίκτης ο Βασίλης Μιχαηλίδης έχασε κλασσική ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματα του. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΗΡΑΚΛΗΣ μπήκε δυνατά αλλά στο 15 λεπτό ο συνήθης ύποπτος ο Βασίλης Μιχαηλίδης κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα του και να κάνει το αποτέλεσμα 2-0. Με σκορ πλεόν ασφαλείας ο Κορμακίτης κράτησε τις γραμμές του και καθήλωσε τον ΗΡΑΚΛΗ.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ πανηγύρισαν την ιστορική τους αυτή νίκη μπροστά στους φιλάθλους τους. Πέραν των 150 ατόμων βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την ομάδα μας σήμερα .
Με την νίκη του αυτή ο Κορμακίτης ανέβηκε στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας με 4 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής είναι:
Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΓΕΡΟΛΑΚΚΟΥ 2-0
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΑΓ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ – ΛΕΙΒΑΔΙΑΚΟΣ-ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΛΕΙΒΑΔΙΩΝ 3-0
ΕΛΗΑ ΛΥΘΡΟΔΟΝΤΑ – ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ 2-1
ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ – ΑΤΛΑΣ ΑΓΛΑΝΤΖΙΑΣ 1-0
ΟΡΦΕΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ – ΑΠΟΝΑ ΑΝΑΓΥΙΩΝ 0-1
ΜΑΜΜΑΡΙ – ΑΠΕΠ ΠΙΤΣΙΛΙΑΣ 1-2

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ
Να αναφέρουμε ότι η ιστοσελίδα μας μετέδωσε μέσα από τη σελίδα μας στο FACEBOOK ζωντανά το δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού ( Για να το δείτε κάντε κλικ ΕΔΩ )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here