Ξεκίνησαν οι εργασίες μετακίνησης των πασσάλων στην πλατεία του Κορμακίτη

0
1307

Ξεκίνησαν σήμερα το πρωί οι εργασίες μετακίνησης των πασσάλων στην κεντρική πλατεία του Κορμακίτη…

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες αυτή τη στιγμή βρίσκονται στο χωριό άνθρωποι από την «Αρχή Ηλεκτρισμού» και από το «Δημαρχείο» και σημαδεύουν τους χώρους όπου θα ανοίξουν και θα τοποθετήσουν τα υπόγεια καλώδια.

Συγκεκριμένα θα βγάλουν αυλάκι από την είσοδο του σχολείο, τέλος του γηπέδου και θα έρθει στο σπιτάκι της ηλεκτρικής όπου έχει γίνει πίσω από τη βρύση με έξοδα της Κοινοτικής Αρχής Κορμακίτη. Από εκεί θα βγουν τρία άλλα αυλάκια, το ένα θα πηγαίνει στο στύλο της ηλεκτρικής στην είσοδο του μοναστηριού τον Καλογραιών, το άλλο στο πίσω μέρος του συλλόγου εκεί που είναι η γεννήτρια της εκκλησίας και το τρίτο απέναντι από το καφενείο του Ναννή. Μέχρι εκείνο το σημείο το ρεύμα θα είναι υπόγειο και από εκεί θα συνεχίσουν κανονικά τα σύρματα εναέρια.

Οι εργασίες αυτές σύμφωνα πάντα με έγκυρες πληροφορίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα και δεν θα επηρεάσουν καθόλου την ηλεκτροδότηση του χωριού.

Να συγχαρούμε το Κοινοτικό συμβούλιο Κορμακίτη και την Τοπική αρχή Κορμακίτη για το πρώτες ουσιώδες έργο στο χωριό μας και να τους ευχηθούμε όπως αυτό το έργο να ακολουθήσουν και άλλα.

Η Ιστοσελίδα θα ενημερώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα για την πορεία του έργου.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here