Τιμοκατάλογος Κορμακίτη -Συμβατός με την οικονομική τεχνολογία ο Κορμακίτης

0
1078

Μετά την πτώση της Τουρκικής Λίρας τον τελευταίο καιρό, αρκετά ήταν τα μουρμουρητά για τους εγκλωβισμένους και τους επανεγκατεσταθέντες στον Κορμακίτη και ιδιαίτερα τους Καφετζήδες και τους εστιάτορες αλλά και από την Εκκλησία.

Η πτώση της Τουρκικής Λίρας έφερε οικονομική κρίση και στο αγαπημένο μας χωριό. Οι κάτοικοι του χωριού άλλαζαν Ευρώ σε Τουρκικές Λίρες και πλήρωνα σε Τουρκικές Λίρες γιατί με αυτό το τρόπο κέρδιζαν.

Η Τοπική Αρχή για να λύση το πρόβλημα και με την βοήθεια εμπειρογνωμόνων θα ετοιμάσει ηλεκτρονικό πίνακα συνδεδεμένο με το διαδίκτυο όπου θα παρουσιάζει το συνάλλαγμα από Ευρώ σε Τουρκικές Λίρες. Ο Πίνακας αυτός σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες θα μπει στη θέση που βρίσκεται σήμερα το ρολόι, δηλαδή πάνω από το γραφείο του Μουχτάρη.

Η πρωτοτυπία σε αυτό, για να ευκολύνει τους ηλικιωμένους κατοίκους του χωριού, θα έχει και τον τιμοκατάλογο με την τιμή όλων των απαραίτητων προϊόντων που πωλούνται στον Κορμακίτη σε ευρώ και ανάλογα με το σκαμπανέβασμα της λίρας θα αλλάζει και η τιμή του προϊόντος στην τουρκική λίρα.

Η ιστοσελίδα σας παρουσιάζει τον προσωρινό τιμοκατάλογο που ετοιμάστηκε από εμπειρογνώμονες και στον οποίο μπορούν να προστεθούν και άλλα προϊόντα.

ΜΑΖΙ ΘΑ ΣΑΤΥΡΙΖΟΥΜΕ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here