Καθαριότητα στον Κορμακίτη – Ξεκίνησαν τα έργα

0
876

Μετά τις διακοπές του καλοκαιριού η Τοπική Αρχή Κορμακίτη σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο του Κορμακίτη, ξεκίνησαν τον προγραμματισμό για μια σειρά από έργα μέσα στο χωριό.

Το πρώτο έργο που έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός του, είναι η καθαριότητα του χωριού. Συνεργάτες του Κοινοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Αρχής έχουν καταγράψει όλα τα σπίτια και οικόπεδα εντός του χωριού που θέλουν καθάρισμα ή και κατεδάφιση. Συνολικά έχουν καταγραφεί 54 σπίτια και οικόπεδα. Σύντομα θα ενημερωθούν όλοι οι ιδιοκτήτες τους για τις προθέσεις της Τοπικής Αρχής και του Κοινοτικού Συμβουλίου και με την άδεια τους θα προχωρήσουν στην καθαριότητα τους. Να αναφέρουμε ότι από τα 54 σπίτια τα 38 είναι πεσμένα.

Υπολογίζεται , σύμφωνα πάντα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ότι μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου θα ενημερωθούν όλοι οι ιδιοκτήτες και θα ξεκινήσει η καθαριότητα.

Σε μια άλλη κίνηση της η Τοπική Αρχή Κορμακίτη καθόρισε χώρο για τα μπάζα που βρίσκεται Δυτικά του Νέου Κοιμητηρίου Κορμακίτη και παρακαλεί όλους όπως τα μπάζα τα πετάνε στη συγκεκριμένη περιοχή και όχι οπουδήποτε φτάσουν.

Εντός των ημερών θα ξεκινήσει και η διαδικασία μετακίνησής των πασσάλων της ηλεκτρικής από την πλατεία του χωριού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here