Ευχαριστίες Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη

0
1816

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη και η Τοπική Αρχή θέλουν να εκφράσουν ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο και υπερήφανο κόσμο του χωριού μας, που έδωσε βροντερά το παρόν του στην “Καλοκαιρινή Φιέστα” της 14ης Αυγούστου 2018.

Αψηφώντας τις “κοκορομαχίες” του διαδικτύου με πρωταγωνιστές αυτοδιόριστους λεγόμενους παράγοντες, ο κόσμος έδωσε με ηχηρό τρόπο, ψήφο εμπιστοσύνης στην εκλελεγμένη ηγεσία του χωριού του και είπε ναι στους χειρισμούς και στις αποφάσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Αρχής.

Θερμότατες ευχαριστίες για την παρουσία και την στήριξη εκφράζουμε προς τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και στον έντιμο Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκη Μούσα. Η συνεχής επαφή και συνεργασία μας με τη θρησκευτική και πολιτική ηγεσία της Κοινότητας είναι δεδομένη και έχει ως μοναδικό στόχο την εξυπηρέτηση των συμφερόντων του Κορμακίτη και του ηρωικού μας κόσμου.

Ευχαριστούμε, τέλος, όλους όσους προσέφεραν οικονομική και άλλη στήριξη προς την εκδήλωση και τους σκοπούς της και τους διαβεβαιώνουμε πως θα εργαστούμε μαζί και συλλογικά για το καλό και την προκοπή του Κορμακίτη. Σε όσους δε επιδιώκουν, για δικά τους προσωπικά πάθη, να αμφισβητήσουν τα αδιαμφισβήτητα, τους απαντούμε πως ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει. Εμείς τους στέλνουμε την αγάπη μας και τους ενημερώνουμε πως εν πλήρη συνεργασία προχωρούμε μπροστά.

Κοινοτικό Συμβούλιο και Τοπική Αρχή, οπλισμένοι με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του κόσμου θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να βελτιώσουμε τις συνθήκες διαβίωσης και την ποιότητα ζωής στον αγαπημένο σε όλους μας Κορμακίτη.

Όπως δηλώσαμε στην παλλαϊκή χοροεσπερίδα, προχωρούμε άμεσα με τη δημιουργία παιδικού πάρκου, τη μετακίνηση του μετασχηματιστή και των πασσάλων από το κέντρο του χωριού και βάζουμε ψηλά στην ατζέντα το θέμα της καθαριότητας, τόσο των δρόμων όσο και των ερειπωμένων σπιτιών και οικοπέδων εντός της κατοικημένης περιοχής. Καλούμε, τέλος, όλους όσους θέλουν πραγματικά να βοηθήσουν το χωριό τους, να αφήσουν τα πληκτρολόγια και τις φιλοσοφίες και να έρθουν κοντά να εργαστούν μαζί μας για την πρόοδο και την προκοπή του χωριού μας.

Οι πόρτες είναι πάντα ανοικτές για όλους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here