Χοροεσπερίδα Κοινοτικού Συμβουλίου και Τοπικής Αρχής Κορμακίτη- Πέρα των 500 ατόμων παρευρέθηκαν

0
1168

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018 και ώρα 8:30 μ.μ. στην πλατεία του Κορμακίτη η 1η Χοροεσπερίδα του Κοινοτικού Συμβουλίου και της Τοπικής Αρχής Κορμακίτη.

Σε αυτή παρευρέθηκε ο «Υπουργός Εξωτερικών» Kudret Ozersay, ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των αντιπροσώπων Κ. Γιαννάκης Μούσας , ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ, ο βουλευτής Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης, ο εκ των ηγετών των αποδήμων Κυπρίων Νίνος Κουμέττου, η διευθύντρια του δημοτικού σχολείου Αγίου Μάρωνα , ο πρόεδρος της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών, ο πρόεδρος της ΚΝΜΚ και πέρα των 500 ατόμων.

Την χοροεσπερίδα χαιρέτησαν ο αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη κ. Βαλεντίνος Κουμέττου, ο επικεφαλής της τοπικής αρχής Κορμακίτη Αντώνης Αυγουστίνου Σάρρου , Ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου και ο «Υπουργός Εξωτερικών» Kudret Ozersay.

Μετά από τους χαιρετισμούς το Κοινοτικό Συμβούλιο και η Τοπική Αρχή Κορμακίτη τίμησαν τον πρόσφατα αποβιώσαντα εγκλωβισμένο κοινοτάρχη Κορμακίτη Ιωάννη Τσιουτσιούκη και άλλους υπερήλικες εγκλωβισμένους.

Όλα τα έσοδα της χοροεσπερίδας θα διατεθούν για την καθαριότητα του χωριού μας.

Στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων αναφέρει τα πιο κάτω :

« Με συνεργασία και ενότητα μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Και να οδηγήσουμε τον Κορμακίτη στην πρόοδο και στην ανάπτυξη. Αυτό ήταν το ηχηρό μήνυμα της χθεσινοβραδινής εκδήλωσης. Η λαοθάλασσα που συγκεντρώθηκε στην πλατεία του Αγίου Γεωργίου, ο περήφανος κόσμος μας, έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στην εκλελεγμένη ηγεσία του Κορμακίτη. Και απαίτησε θεμελίωση της συνεργασίας που θα διασφαλίζει την πρόοδο. Καλώ όλους όπως πορευθούμε σε αυτό τον δρόμο και με ξεκάθαρη βούληση εργαστούμε για την διασπορά της ενότητας στην κάθε γωνιά του Κορμακίτη.
Με την ευκαιρία της σημερινής εορτής της Μεγαλόχαρης ας μου επιτραπεί να ευχηθώ σε όλες και όλους Χρόνια Πολλά.»

Για να δείτε φωτογραφίες από τη χοροεσπερίδα κάντε κλικ Εδώ

Για να δείτε σχετικά βίντεο από τις ομιλίες μπείτε στους πιο κάτω συνδέσμους

Αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη Βαλεντίνος Κουμέττου

Επικεφαλής Τοπικής Αρχής Αντώνης Σάρρου

«Υπουργός Εξωτερικών» Kudret Ozersay

Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here