Talent Show 2018- Μεγάλη επιτυχία- Κορμακίτης γεμάτος ταλέντα!

0
1066

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 14 Αυγούστου 2018, στο αμφιθέατρο της Παναγίας στον Κορμακίτη, το καθιερωμένο πλέον Talent Show, που διοργανώνει κάθε χρόνο το Σωματείο « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ».

Παρά τα προβλήματα που υπήρχαν για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικά έγινε και σε αυτό συμμετείχαν αρκετά παιδιά όπου παρουσίασαν το ταλέντο τους τόσο στο χορό όσο και στο τραγούδι.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του Σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» αναφέρθηκε στο θεσμό αυτό και τόνισε ότι σκοπός είναι να προβάλλονται τα νεαρά ταλέντα του χωριού καθώς επίσης και o ίδιος ο Κορμακίτης. Ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του που τον βοήθησαν στη διεξαγωγή της εκδήλωσης αυτής και επίσης ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Κοινοτικής Αρχής Κορμακίτη για την παρουσία του και για τη βοήθεια του.

Κατά την διάρκεια του Talent Show υπήρχε και τραπέζι της φιλανθρωπικής οργάνωσης Caritas Κύπρου όπου γίνοντας εισφορές για τις άπορες οικογένειες.

Στο τέλος της εκδήλωσης ο εφημέριος του χωριού πάτερ Αντουάν Ρούκκος ευλόγησε την εικόνα της Παναγίας και έψαλλαν όλοι μαζί τον ύμνο της Παναγίας. Μετά το τέλος της εκδήλωσης ήρθε και ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος όπου μίλησε για το θεσμό αυτό και συγχάρηκε το σωματείο για τις εκδηλώσεις που διοργανώνει και απολογήθηκε που άργησε γιατί δεν μπορεί να βρίσκεται παντού σε όλες τις εκδηλώσεις ,

Για να δείτε φωτογραφίες από το Talent show κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here