Δήλωση Εκπροσώπου Μαρωνιτών σχετικά με το Sanna Camp 2018

0
1769

Αύριο στην Παναγία λέμε ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας

Περιδιάβηκα σήμερα στον Κορμακίτη τις έξι τάξεις όπου διεξάγονται οι εργασίες του “Sanna Camp 2018”.

Μαζί μου, και τους ευχαριστώ, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη και ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και μέλη της Σχολικής Εφορείας Μαρωνιτών.

Με ικανοποίηση διαπίστωσα πως κάθε χρόνο και καλύτερα. Βρήκα αυτά που ακριβώς ανέμενα. Σοβαρότητα, επαγγελματισμό, όρεξη και ενθουσιασμό. Και μια έντονη επιθυμία από όλους για συνέχιση της προσπάθειας μέχρι την επίτευξη του τελικού στόχου. Την δημιουργία των προϋποθέσεων για την διάσωση και αναβίωση της Κυπριακής Μαρωνιτικής Αραβικής γλώσσας.

Την ίδια ώρα, είδα τα παιδιά να εργάζονται με ζήλο και αγωνία για την αυριανή μεγάλη γιορτή της γλώσσας. Την δική τους γιορτή. Με την οποία κορυφώνονται οι εργασίες και με πανηγυρικό τρόπο ολοκληρώνεται το “Sanna Camp 2018”. Με τις πληροφορίες μου να λένε πως θα έχουμε αύριο μια σαφώς αναβαθμισμένη εκδήλωση με περιεχόμενο που θα εκπλήξει.

Όλοι εκεί λοιπόν. Όλοι στο θεατράκι της Παναγίας, αύριο στις 7.00 το βράδυ, για να χαρούμε μαζί με τα παιδιά την δική τους γιορτή. Και με το θερμό μας χειροκρότημα να τους πούμε ένα μεγάλο μπράβο. Το αξίζουν.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here