Friday, May 10, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκπρόσωποςΔήλωση Εκπροσώπου με θέμα: Σύσκεψη στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας για το Maronite...

Δήλωση Εκπροσώπου με θέμα: Σύσκεψη στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας για το Maronite Sporting Centre

Σύσκεψη σήμερα στην Επαρχιακή Διοίκηση Λευκωσίας με σκοπό την αξιολόγηση της πορείας προώθησης της υλοποίησης του μεγαλεπίβολου έργου “Maronite Sporting Centre” στην Πάνω Δευτερά.

Παρόντες ο Έπαρχος Λευκωσίας, ο Πρόεδρος του Κοινοτικού Συμβουλίου Πάνω Δευτεράς και υπηρεσιακοί παράγοντες. Στη σύσκεψη εξετάστηκαν διάφορα πρακτικά προβλήματα που έχουν προκύψει και κατόπιν ανταλλαγής απόψεων τροχοδρομήθηκαν λύσεις.

Στόχος η συντομότερη ολοκλήρωση των διαδικασιών και η κατάθεση αίτησης στο κτηματολόγιο για απαλλοτρίωση της αναγκαίας γης και της καταγραφής του δρόμου που θα οδηγεί στο τεμάχιο όπου θα κατασκευαστεί το έργο. Η ύπαρξη εγγεγραμμένου δρόμου αποτελεί προϋπόθεση για την τελική αδειοδότηση του έργου από το Τμήμα Πολεοδομίας και Ανάπτυξης. Γι’ αυτό και εστιάζουμε σημαντικό μέρος της προσπάθειας μας στο θέμα αυτό.

Την ίδια ώρα και παράλληλα, προετοιμαζόμαστε για την προκήρυξη του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για το “Maronite Sporting Centre”, του μεγαλύτερου έργου που οραματίστηκε ποτέ η Κοινότητα μας. Τα προβλήματα θα είναι σίγουρα πολλά, αλλά με υπομονή θα τα αντιμετωπίσουμε.

Οι διαδικασίες χρονοβόρες, η γραφειοκρατία σκληρή, αλλά εμείς θα επιμένουμε. Βάλαμε το νερό στ’ αυλάκι και με βήματα σταθερά προχωρούμε. Το οφείλουμε στη νεολαία μας, το υποσχεθήκαμε στις νέες γενιές και θα το υλοποιήσουμε.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments