Tuesday, May 21, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΣυνάντηση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη με Τοπική Αρχή Κορμακίτη για την πρόοδο του...

Συνάντηση Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη με Τοπική Αρχή Κορμακίτη για την πρόοδο του χωριού.

Έγινε την Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018, στην αίθουσα πολλαπλής χρήσης του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα  ( αίθουσα Φιλίσα Χατζηχάννα) συνάντηση, συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη, με την Τοπική αρχή Κορμακίτη.

Στην συνάντηση, συνεδρία παρευρέθηκε ο εκπρόσωπος της Κοινότητας στη Βουλή των αντιπροσώπων καθώς επίσης και συνεργάτες του Κοινοτικού συμβουλίου και τοπικής αρχής του Κορμακίτη. 10 άτομα παρευρέθηκαν από τον Κορμακίτη και 30 από τις ελεύθερες περιοχές.

Υπήρχε ενημέρωση για τα έργα που έγιναν και προγραμματίζονται να γίνουν στον Κορμακίτη . Θέματα της συνάντησης αυτής ήταν :
1.H χοροεσπερίδας ενότητας που θα γίνει στις 14 Αυγούστου στο χωριό όπου αποφασίστηκε να μπει επιτροπή που θα εργαστεί για το θέμα αυτό.
2.Συνεργασία των δύο συμβουλών και του εκπροσώπου για περισσότερη αναβάθμιση του χωριού
3.Επίλυση προβλημάτων όπως του νερού, του ρεύματος και των σκουπιδιών
4.Κατασκευή Πάρκου στην Παναγία μέσα σε διάστημα δύο μηνών.
5.Σχέδια επανεγκατάστασης στον Κορμακίτη. Ύπαρξη δύο σχεδίων που σύντομα θα ανακοινωθούν.
6.Αναφορά στο Ιατρικό κέντρο και στα προβλήματα που υπάρχουν με το ασθενοφόρο για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί. Είναι πλήρες εξοπλισμένο.
7.Προσπάθεια Λειτουργείας του σχολείου μετά από πολλές χαμένες δεκαετίες

Μετά το τέλος της συνάντησης και της αναφοράς στα διάφορα θέματα έγινε διαλογική συζήτηση με τους παρευρισκόμενους και λύθηκαν διάφορες απορίες.

Ο Κορμακίτης έχει αρκετά προβλήματα και μόνο με την πλήρη συνεργασία όλων θα λυθούν όλα αυτά. Υπάρχει πλήρη συνεργασία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη με την Τοπική Αρχή Κορμακίτη.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments