Νικητής στον μικρό τελικό της ΣΤΟΚ Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ με 3-0

0
1239

Στον μικρό τελικό του πρωταθλήματος ένταξης της ΣΤΟΚ, Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ νίκησε με μεγάλη ευκολία την ΑΕΚ ΚΟΡΑΚΟΥ με 3-0 και πήρε την Τρίτη θέση στο πρωτάθλημα της ένταξης της ΣΤΟΚ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε 0-0 με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται χαλαρά και να προσπαθούν με ξαφνικές αντεπιθέσεις να καταφέρουν να ανοίξουν το σκορ.

Αυτό το πέτυχε όμως ο Κορμακίτης ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 55 λεπτό με κοντινό πλασέ του μόνιμου του σκόρερ Κωνσταντίνου Κουλουμπρή. Στο 57 ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κοντινό πλασέ . Να σημειωθεί ότι ο Κορμακίτης αγωνιζόταν με τερματοφύλακα τον Παλαίχωρο , ο οποίος είναι αμυντικός της ομάδας, αφού ο τερματοφύλακας του δεν μπορούσε να αγωνιστεί λόγο καρτών. Το τελικό 3-0 σημείωσε ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 87 μετά από ασταθή απόκρουση του τερματοφύλακα της ΑΕΚ Κοράκου μετά από δυνατό σουτ του Γιώργου Ευριπίδου.

Μετά το τελος του αγώνα έγινε και η απονομή των επάθλων στην τριταθλήτρια του πρωταθλήματος της ΣΤΟΚ στον Κορμακίτη και στην τετραθλήτρια ΑΕΚ Κοράκου.

Στον μεγάλο τελικό του πρωταθλήματος ένταξης της ΣΤΟΚ νικήτρια ήταν ο ΑΠΟΝΑ Ανάγυια ο οποίος νίκησε την ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ με 2-0. Φέτος ο ΑΠΟΝΑ πήρε όλα τα τρόπαια της ΣΤΟΚ, πρωταθλητριών, ασπίδα και πρωταθλήτρια ένταξης.

Πλέον οι αγώνες έχουν τελειώσει για τον Κορμακίτη για τη φετινή χρονιά που έληξε με την μεγάλη επιτυχία της ανόδου.

Το στοίχημα είναι εάν θα κρατηθεί ή όχι ο Κορμακίτης στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Για να γίνει αυτό πρέπει ο Κορμακίτης να ενωθεί. Σύντομα, σε ένα περίπου μήνα θα είναι οι εκλογές στο σωματείο και ενώ ταυτόχρονα θα ξεκινήσει ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά.

Το σωματείο χρειάζεται άτομα για να εργαστούν, δεν μπορεί να εφαρμοστεί το εμείς και οι άλλοι αλλά πρέπει να εφαρμοστεί το όλοι μας ενωμένοι….

Για φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here