Sunday, April 28, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΥπενθύμιση-10η Δέηση προς την Αειπάρθενο Μαρία για σύντομη και ειρηνική επιστροφή στα...

Υπενθύμιση-10η Δέηση προς την Αειπάρθενο Μαρία για σύντομη και ειρηνική επιστροφή στα χωριά μας-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Υπενθύμιση- ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

10η Δέηση προς την Αειπάρθενο Μαρία για σύντομη και ειρηνική επιστροφή στα χωριά μας

Τετάρτη 30 Μαΐου, 2018 Εκκλησία Αγίου Μάρωνα, Ανθούπολη

Με την ευκαιρία του μήνα της Παναγίας, διοργανώνεται στην Εκκλησία του Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη, για δέκατη συνεχή χρονιά, Παμμαρωνίτικη Δέηση προς την Παναγία. Σταθερός στόχος, της καθιερωμένης πλέον τελετής είναι, να προσευχηθούμε όλοι μαζί στην Μεγαλόχαρη για να την ευχαριστήσουμε και να την παρακαλέσουμε να μεσιτεύσει για την σύντομη και μόνιμη επιστροφή μας στη γη των πατέρων μας.

Την διοργάνωση αναλαμβάνουν ο Εφημέριος και η Εκκλησιαστική Επιτροπή Ανθούπολης σε συνεργασία με τους πιστούς και ειδικότερα τις Μαρωνίτισσες γυναίκες, όλα τα ενδιαφερόμενα οργανωμένα σύνολα και φορείς της Μαρωνιτικής Κοινότητας.

Η καθ’ όλα μεγαλοπρεπής τελετή, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης, 30 Μαΐου 2018. Όπως κάθε χρόνο Στις 6:30μμ θα προσευχηθούμε το Ροδάριο της Παναγίας και στις 7:00μμ θα αρχίσει η Θεία Λειτουργία. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα γίνει η παραδοσιακή Λιτανεία όπου τα μικρά παιδιά θα στρώσουν το δρόμο της Παναγίας με ροδοπέταλα και οι πιστοί θα της ψάλλουν ύμνους δόξας και ευχαριστίας. Το τελευταίο μέρος του προγράμματος θα περιλαμβάνει δεξίωση στους κήπους της εκκλησίας και μουσική από μουσικούς και ταλαντούχους νέους της κοινότητας μας.

Όσες και όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις προετοιμασίες ή στο μουσικό μέρος του προγράμματος είναι ευπρόσδεκτοι και μπορούν να επικοινωνήσουν με τον εφημέριο, Πάτερ Ιωσήφ Σκέντερ, στο τηλ. 99589874. Η προσφορά εδεσμάτων και ποτών για τη δεξίωση θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα.

Αιδ. Π. Ιωσήφ Σκέντερ
Εφημέριος Αγίου Μάρωνα Ανθούπολης
Λευκωσία 23/05/2018

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments