Ευχαριστίες Kormakitis.net προς όσους το στηρίζουν

0
647

Η ιστοσελίδα μας κατά τη διάρκεια των εορτών του Πάσχα μετέδιδε καθημερινά όλες τις τελετές ζωντανά από τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη. Την ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ μεταδίδαμε για 9 συνεχόμενες ώρες την τελετή του Επιταφίου από τις 12 το μεσημέρι μέχρι τις 9 το βράδυ. Η μετάδοση αυτή συνεχίζεται καθημερινά ανελλιπώς με δεκάδες αναγνώστες να παρακολουθούν ζωντανά τη Θεία Λειτουργία μέσα από το κανάλι της ιστοσελίδας στο YouTube, στο κανάλι « kormakitis»

Πριν από το Πάσχα , λόγω των συνεχόμενων διακοπών του ηλεκτρικού ρεύματος , διακόπηκε η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας λόγω καταστροφής κάποιων μηχανημάτων μετάδοσης. Η βλάβη αυτή επιδιορθώθηκε άμεσα με την αγορά νέου εξοπλισμού με την κάλυψη όλων των εξόδων του φίλου της ιστοσελίδας κυρίου Χριστάκη Κουμέττου.

Η ιστοσελίδα μας θέλει να τον ευχαριστήσει θερμά για την γενναιόδωρη του αυτή προσφορά έτσι ώστε να μπορούν οι απανταχού Μαρωνίτες να παρακολουθούν τη Θεία Λειτουργία από τον Κορμακίτη ζωντανά όπου και αν βρίσκονται.

Επίσης η ιστοσελίδα μας θέλει να ευχαριστήσει τον Joseph Κεφάλα για την συνεχόμενη τεχνική υποστήριξη προς την ιστοσελίδα και τη μετάδοση της Θείας Λειτουργίας καθημερινά καθώς επίσης και τους μόνιμους χορηγούς της ιστοσελίδας το Just Lilly και το κυνηγετικό σύλλογο Κορμακίτη « Η Λαότρυπα».

Τέλος ευχαριστούμε όλους αυτούς που στηρίζουν την ιστοσελίδα διαχρονικά με διάφορους τρόπους.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here