Πανηγυρισμοί κατάκτησης κυπέλλου από τους παίκτες, προπονητές και φίλους του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

0
932

Οι πανηγυρισμοί κατάκτησης του κυπέλλου από τους ποδοσφαιριστές , τους προπονητές, το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου , τους παράγοντες και τους φίλους του σωματείου συνεχίστηκαν μετά το γήπεδο στο οίκημα του σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» με άφθονο ποτό και φαγητό και τραγούδι μέχρι αργά το βράδυ.

Στους πανηγυρισμούς παρευρέθηκε ο πρόεδρος της ΕΠΟΠΛ που συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την κατάκτηση του κυπέλλου, ο βουλευτής του ΔΗ.ΣΥ Κερύνειας Μάριος Μαυρίδης και ο κοινοτάρχης Καρπάσιας.

Ο Πρόεδρος του σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές και τους προπονητές για την μεγάλη τους επιτυχία και ευχαρίστησε όλους όσους ήταν δίπλα από την ομάδα και όσους παρευρέθηκαν στο γήπεδο και στο σωματείο. Υπολογίζεται ότι πέραν των 300 ατόμων παρευρέθηκαν στο γήπεδο( στην είσοδο πουλήθηκαν 300 εισιτήρια) . Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν επίσης και οι τρεις προπονητές της ομάδας. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Παρπέρης ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους στήριξαν την ομάδα στην δύσκολη της πορεία που είχε φέτος και ευχήθηκε όπως πριν το τέλος της καριέρας του να μπορέσει να δει ένα ενωμένο Κορμακίτη κοντά στο σωματείο.

Να αναφέρουμε ότι Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ αγωνίζεται την ερχόμενη Τετάρτη 18 Απριλίου και ώρα 3:00 μ.μ. με τον κυπελλούχο της ΠΟΕΛ ΑΠΟΠ ΠΑΛΑΙΚΥΘΡΟΥ. Για την ώρα και το γήπεδο θα σας ενημερώσουμε εντός της ημέρας

Για να δείτε φωτογραφίες από την διασκέδαση κάντε κλικ ΕΔΩ ( Φωτογραφίες του Παναγιώτη Ηλία )

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here