Κυπελλό, κυπελλό, Κορμακίτης Κυπελλό !!!

0
1408

Ακούστηκαν ξανά οι φωνές των ποδοσφαιριστών του Κορμακίτη και των φιλάθλων τους με το γνωστό σύνθημα « Κυπελλό, Κυπελλό, Κορμακίτης Κυπελλό» . Αυτή ήταν η τέταρτη και η τυχερή του Κορμακίτη να κατακτήσει το κύπελλο της ΕΠΟΠΛ για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 15 Απριλίου 2018, στο γήπεδο του ΘΟΪ Λακατάμιας, και ώρα 3:30 μ.μ. ο τελικός κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ μεταξύ του ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ και του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγίων Τριμιθιάς. Παρά τις ψηλές θερμοκρασίες διεξήχθη ένας πολύ καλός αγώνας με φάσεις και από τις δύο ομάδες. Πέρα των 200 φιλάθλων παρακολούθησαν τον τελικό του κυπέλλου.

Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ έχασε δύο συνεχόμενες κλασσικές ευκαιρίες στο 20 λεπτό του Α ημιχρόνου , έχοντας και δοκάρι και στο 26 λεπτό ο Κορμακίτης άνοιξε το σκορ με το συνήθη ύποπτο τον Αβράμη Βασιλέα μετά από τραγικό λάθος της άμυνας του ΕΥΑΓΟΡΑ. Ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ πίεσε και κατάφερε να κερδίσει πέναλτι στο 38 λεπτό το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κορμακίτη Δημήτρης.

Να αναφέρουμε ότι οι αμυντικοί του ΕΥΑΓΟΡΑ έκαναν ακόμα 2 τραγικά λάθη αλλά ο Γιώργος Ευριπίδου δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και να τελειώσει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο. Στο 42 λεπτό έγινε αναγκαστική αλλαγή ο Χριστόδουλος και τη θέση του πήρε ο Μάριος Παρπέρης.

Στο δεύτερο ημίχρονο με το ξεκίνημα ο Κορμακίτης έχασε κλασσική ευκαιρία με τον Αβράμη Βασιλέα να σημειώσει το 2-0 . Στη συνέχεια ο Κορμακίτης κράτησε δυνατά την άμυνα του και με ξαφνικές αντεπιθέσεις απείλησε αρκετές φορές την εστία του ΕΥΑΓΟΡΑ, ενώ ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ήταν φλύαρος και χωρίς ουσία στις ενέργειες του. Οι αλλαγές για τον Κορμακίτη ήταν ο Βραχίμης Κουρράς στο 20 λεπτό του Β ημιχρόνου και τη θέση του πήρε ο Φραγκίσκος Φραγκίσκου και ο Αντώνης Χατζηχαννής στο 28 λεπτό και τη θέση του πήρε ο Άκης.

Με το τελικό σφύριγμα του διαιτητή οι ποδοσφαιριστές οι προπονητές και το συμβούλιο του σωματείου πανηγύρισαν έξαλλα την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου της ιστορίας του σωματείου. Τις απονομές των κυπέλλων έκανε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της ΕΠΟΠΛ .

Τα πανηγύρια των ποδοσφαιριστών και των παραγόντων του σωματείου συνεχίστηκαν μέσα στο γήπεδο για αρκετή ώρα και στο οίκημα του σωματείου με ποτό και φαγητό

To Kormakitis.net κάλυψε για ακόμα μια φορά την ομάδα του Κορμακίτη και πριν και μετά τον τελικό τόσο με άρθρα όσο και με φωτογραφικό υλικό. Για ολόκληρη τη χρονιά και εβδομαδιαία η ιστοσελίδα μας στήριξε το ποδοσφαιρικό τμήμα του σωματείο με ειδικά άρθρα τόσο πριν τον αγώνα όσο και μετά τον αγώνα και τις καλές και τις δύσκολες στιγμές της ομάδας. Χιλιάδες οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν για την προβολή της ομάδας μας .

Ως ιστοσελίδα συγχαίρουμε πρώτα από όλα τους ποδοσφαιριστές του σωματείου « Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ» που αγωνίστηκαν και έκαναν το όνειρο τους πραγματικότητα και κατέκτησαν τον κύπελλο. Έστω και αν έχασαν το πρωτάθλημα από καθαρή ατυχία δεν τα έβαλαν κάτω και αγωνίστηκαν και κέρδισαν το κύπελλο. Συγχαρητήρια παιδιά και καλή συνέχεια .

Για να δείτε φωτογραφίες από τον τελικό κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here