Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΔεύτερο περπάτημα για το 2018 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη -Μεγάλο Σάββατο 7...

Δεύτερο περπάτημα για το 2018 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη -Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου 2018

Πραγματοποιήθηκε το Μεγάλο Σάββατο 7 Απριλίου 2018, το δεύτερο περπάτημα του 2018 του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη.

Στο περπάτημα παραβρέθηκαν περίπου 70 άτομα. Το περπάτημα διήρκησε περίπου δύο ώρες και οι πεζοπόροι κάλυψαν απόσταση περίπου 7 Χιλιομέτρων.

Ξεκινήσαμε από την περιοχή Ποταμιές, περάσαμε μέσα από πολλά περιβόλια και την καταπράσινη περιοχή των Πατσαλιών και καταλήξαμε στην Πετέλεια. Κατεβήκαμε στο φράκτη της Πετέλειας, ο οποίος δυστυχώς έχει ελάχιστο νερό, και συνεχίσαμε παίρνοντας το δρόμο της επιστροφής μέσω της περιοχής του Μαδονιού

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Ηλία Ζωνιά, Παναγιώτη Ηλία, Μάριο Βιολάρη και Κύπρο Διόλα όχι μόνο για την επιλογή αυτής της θαυμάσιας διαδρομής αλλά και για την όλη τους προσφορά, την καθοδήγηση και την εποπτεία για να περάσουμε όλοι μας ένα ωραίο και ευχάριστο πρωινό.

Ευχαριστίες επίσης στον Ιωσήφ Μαλαχία τον οδηγό μας που μας ακολουθούσε σε όλη την διαδρομή με το συνοδευτικό όχημα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον χορηγό του Ομίλου μας κον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας για ότι του ζητηθεί.

Τέλος ο ΦΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στα διάφορα περπατήματα δείχνετε ότι πάνω από όλα είναι ο Κορμακίτης μας. Γιατί σκοπός του Ομίλου μας είναι να γνωρίσετε όσο καλύτερα το χωριό μας και τις περιοχές του αλλά και να αγαπήσετε και να έχετε πάνω από όλα το χωριό μας.

Για να δείτε φωτογραφίες από το περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments