Στον Τελικό Κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ ο Κορμακίτης

0
1242

Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ πέρασε ο Κορμακίτης κερδίζοντας στα ημιτελικά την πρωταθλήτρια ομάδα του ΘΟΪ Καπέδων με 2-0 . Στον τελικό ο Κορμακίτης θα αντιμετωπίσει την Ομάδα του ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγίων Τριμιθιάς η οποία νίκησε στο άλλον ημιτελικό τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου με 5-2.

Ο αγώνας του Κορμακίτη έγινε στο ουδέτερο γήπεδο της ΟΧΕΝ Περιστερώνας. Ήταν ένας πολύ δυνατός αγώνας με δύσκολες μονομαχίες και σκληρά φάουλ που δυστυχώς ο διαιτητής δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στην δυσκολία του αγώνα. Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 0-0. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις για να σημειώσουν τέρμα με αποτέλεσμα να φανεί η κούραση. Ο Κορμακίτης με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα του ΘΟΪ και το κατάφερε στο 88 λεπτό μετά από συνεχόμενες αντεπιθέσεις με κοντινό πλασέ του Παλαίχωρου. Στη συνέχεια το ΘΟΪ Προσπάθησε να ισοφαρίσει με αποτέλεσμα ο Κορμακίτης να σημειώσει και δεύτερο τέρμα στο 93 λεπτό με τον Αβράμη Βασιλέα από το κέντρο του γηπέδου όπου κρέμασε στην κυριολεξία τον τερματοφύλακα των Καπέδων.

Συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη και τους προπονητές για το σθένος που έδειξαν και τη δύναμη της ψυχής τους. Ιστορικά να αναφέρουμε ότι ο Κορμακίτης μέχρι σήμερεα έχει καταφέρει να πάει 3 φορές στο τελικό κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ αλλά ποτέ δεν κατάφερε να κατακτήσει το κύπελλο. Αυτή είναι η τέταρτη φορά και ελπίζουμε να το κατακτήσει.

Ο Τελικός του κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ θα γίνει την Κυριακή 15 Απριλίου.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here