Βραβείο για το Δημοτικό Αγίου Μάρωνα

0
1503

Σε διαγωνισμό παραγωγής σύντομου βίντεο από μαθητές για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, με θέμα “Δημιούργησε, επικοινώνησε και μοιράσου με σεβασμό. Ένα καλύτερο διαδύκτιο ξεκινά από σένα. “, που διοργάνωσε το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού και το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο Κύπρου, το Δημοτικό Αγίου Μάρωνα πήρε την τιμητική πρώτη θέση στην κατηγορία των δημοτικών. Το σύντομο βίντεο με τίτλο “Μια φορά κι έναν καιρό στο διαδίκτυο υποβλήθηκε από τον εκπαιδευτικό του σχολείου κ. Διγενή Κυριακού και τα παιδιά της Ε΄τάξης. Ειδικότερα οι μαθητές Μάρκος Ιωσήφ, Ηλίας Φραντζιάς και Στέφανη Κυρμίζη δούλεψαν στη συγγραφή σεναρίου, στην βιτεογράφηση και στο μοντάζ, ενώ παρουσιάσαν τη δουλειά τους και απάντησαν ερωτήσεις στην κριτική επιτροπή.

Το πολύ αξιόλογο βίντεο των παιδιών θα παρουσιαστεί και στην Ημερίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού που πραγματοποιέιται στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την ασφάλεια στο Διαδίκτυο που θα διοργανωθεί στο Συνεδριακό κέντρο Φιλοξενία, την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου, σε συνεργασία με τη CYTA και την MTN και την υποστήριξη των εταίρων του έργου CyberSafety και του ευρωπαικού προγράμματος Safer Internet for kids.

Για να δείτε το βίντεο που ετοίμασαν τα παιδιά της Ε τάξης  με τίτλο « Μια φορά και ένα καιρό στο διαδίκτυο…» κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here