Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΑνακοινώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη-2 Νοεμβρίου 2017

Ανακοινώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη-2 Νοεμβρίου 2017

Πηγή : https://www.facebook.com/KormakitisCommunityCouncil/

1.Ο επικεφαλής του Κοινοτικού μας Συμβουλίου Ηλίας Κατσιολούδης είχε πρόσφατα διαδοχικές συναντήσεις με κρατικούς αξιωματούχους για τα προβλήματα που προέκυψαν δυσκολεύοντας την ζωή των εγκλωβισμένων μας. Μαζί του όπως πάντα ο ακούραστος Εκπρόσωπος μας και άλλοι Κοινοτάρχες των Μαρωνιτών.

2.Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμακίτη εκφράζει την ευγνωμοσύνη του κόσμου του Κορμακίτη προς τον Γερμανό Ευρωβουλευτή κύριο Boege, τον έντιμο Υπουργό Εξωτερικών Ιωάννη Κασουλίδη και τον Εκπρόσωπο μας στην Βουλή Γιαννάκη Μούσα για τις τιτάνιες προσπάθειες και μάχες που δίνουν για την ευημερία της Μαρωνίτικης Κοινότητας.

3.Ο Μουχτάρης μας Ηλίας Κατσιολούδης συγχαίρει από καρδιάς τους εκατοντάδες συγχωριανούς μας που κατέκλυσαν το Προεδρικό Μέγαρο, δείχνοντας έτσι την έγνοια και την αγωνία τους για το μέλλον του αγαπημένου μας Κορμακίτη στις κρίσιμες και καθοριστικές αποφάσεις που αναμένεται σύντομα να παρθούν.

4.Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης θα εγκατασταθεί μόνιμα στο χωριό πολύ σύντομα δίνοντας το σύνθημα της επιστροφής προς όλους τους χωριανούς μας.

5.Ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εσωτερικών και τον Έπαρχο Κερύνειας για την βοήθεια τους προς το κατεχόμενο χωριό μας. Η συμπαράσταση τους δείχνει το ενδιαφέρον του κράτους για τον αγώνα που δίνουμε όλοι μαζί για να κρατηθούμε στις ρίζες μας.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments