Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΤεράστια επιτυχία η φιέστα του κυνηγετικού συλλόγου Κορμακίτη « Η Λαότρυπα»

Τεράστια επιτυχία η φιέστα του κυνηγετικού συλλόγου Κορμακίτη « Η Λαότρυπα»

Του Παναγιώτη Ηλία

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η καθιερωμένη φιέστα του  συλλόγου μας η όποια διεξήχθη στην αίθουσα Αναστασία του σωματείου ο Κορμακίτης.

Από νωρίς μέλη και φίλοι του συλλόγου μας μαζεύτηκαν στην αίθουσα και γέμισαν τον χώρο με τα γέλια τους και τις κυνηγετικές τους και μη συζητήσεις. Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το παραδοσιακό φαγοπότι με κοτολέτα, ψωμί του Κορμακίτη και άλλα. Το φαγητό και το ποτό προσφέρθηκε δωρεάν σε όλους από το Κ.Σ.Κ. Η Λαότρυπα.

Στη συνέχεια έγιναν οι απονομές των βραβείων της Κυνηγετικής ημερίδας της 14 Οκτωβρίου 2017 και στη συνέχεια κλήρωση με πλούσια δώρα για τα μέλη του συλλόγου μας.

Να ευχαριστήσουμε όλους όσους πρόσφεραν δώρα για την κλήρωση μας αλλά ιδιαίτερα τον Δάσκαλο και μέλος του συλλόγου μας κύριο Ιωσήφ Κατσιολούδη για την ευγενή προσφορά χαρτών του χωριό μας με όλα τα τοπωνύμια στους παρευρισκομένους αλλά και τον κύριο Γιάννο Βασιλείου και τον Κυνηγετικό Σύλλογο Ολυμπιάδα Παλαιομετόχου για την δωρεά των επάθλων που απονεμήθηκαν στους νικητές της σκοπευτικής ημερίδας.

Το διοικητικό συμβούλιο του κυνηγετικού μας συλλόγου ευχαριστεί  επίσης όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της φιέστας μέλη και μη μέλη και εύχεται σε όλους καλά και ασφαλή κυνήγια.

Για να δείτε φωτογραφίες από τη φιέστα κάντε κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments