Αήττητος ο Κορμακίτης στην 1η θέση με 30 βαθμούς ( 10 Χ 3)

0
540

14 epilektisΜε σπουδαίας σημασίας νίκη προχώρησε η πρωτοπόρα στην Ενιαία κατηγορία της ΕΠΟΠΛ αήττητη ομάδα του Κορμακίτη.

Με θερμοκρασία κοντά στο μηδέν και με τα χιόνια στις κοντινές ορεινές περιοχές που γειτνιάζουν το γήπεδο της ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών σε μία σημαντική αναμέτρηση με το Σταυραετό Κλήρου η ομάδα μας δεν άργησε να ανεβάσει τη θερμοκρασία και να μπει το ψύχος σε δεύτερη μοίρα.
Ένα παιχνίδι γεμάτο με σκληρές μονομαχίες σε ένα άθλιο και επικίνδυνο για τους ποδοσφαιριστές χώρο, η ομάδα μας βρέθηκε από τα πρώτα δέκα λεπτά πίσω στο σκορ καθώς η αντίπαλη ομάδα μπήκε πολύ δυναμικά από το πρώτο λεπτό πιέζοντας σε όλο το γήπεδο.
Σταδιακά η ομάδα μας ανέβασε ρυθμό και απόδοση και κατάφερε να ισοφαρίσει με γκολ του πολυτιμότερου παίκτη του αγώνα Μάριου Κ.Παρπέρη στο 40′ λεπτό.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε πολύ πιο δυναμικά και κατάφερε να περιορίσει τον αντίπαλο της.

Πληθώρα χαμένων ευκαιριών άρχισε να προκαλεί νευρικότητα στους ποδοσφαιριστές μας μέχρι το 88′ λεπτό όπου μετά από δύο προηγούμενες χαμένες ευκαιρίες από κεφαλιές ο Μάριος Κ. Παρπέρη κατάφερε να διπλασιάσει τα προσωπικά του γκολ και να χαρίσει την πολύτιμη νίκη στην ομάδα μας.
Μελανό σημείο του αγώνα ήταν ο τραυματισμός του ποδοσφαιριστή μας Ερμή Σαμανή αλλά και οι κίτρινες κάρτες που φορτώθηκαν σε ποδοσφαιριστές μας μετά από διαμαρτυρίες.
Πολύ καλή η σημερινή παρουσία της διαιτησίας σε ένα παιχνίδι εξαιρετικής σημασίας για τον φετινό τίτλο στην Ενιαία κατηγορία της ΕΠΟΠΛ αφού πλέον η ομάδα μας βρίσκεται μόνη και αήττητη στην πρώτη θέση της σχετικής βαθμολογίας.

Η αποχώρηση του ΕΜΑ στην επίλεκτη κατηγορία έφερε ανακατατάξεις στην βαθμολογία αφού το ΕΜΑ έχει πλέον μηδενιστεί και οι βαθμοί που έχει πάρει επιστρέφουν στις ομάδες από τις οποίες πήρε τους βαθμούς.
Στην κορυφή πλέον βρίσκεται η ΔΟΞΑ μαζί με τον ΕΥΑΓΟΡΑ. Ο Κέδρος έχασε στην έδρα του με 1-0 από την ΟΧΕΝ Περιστερώνας.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είναι :

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΠΙΛΕΚΤΗΣ.
1. ΘΟΙ – ΕΘΝΙΚΟΣ 4-1
2.ΕΜΑ – ΡΟΤΣΙΔΗΣ 0-3 χωρίς αγώνα
3.ΔΟΞΑ – ΑΠΟΠ (ΑΝΕΒΛΗΘΗ)
4.ΑΚΑΝΘΟΥ – ΕΥΑΓΟΡΑΣ 0-4
5.ΚΕΔΡΟΣ – ΟΧΕΝ 0-1
6.ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ-ΑΤΕ ΠΕΚ 3-1
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΝΙΑΙΑΣ ΕΠΟΠΛ
1.ΛΕΝΑΣ – ΑΕΒ 4-0
2.ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ-ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 1-2
3.ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ-ΑΧΙΛΛΕΑΣ 0-3
4. ΑΠΟΑ – ΘΟΙ ( ΑΝΕΒΛΗΘΗ )

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here