Friday, May 3, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΚΜΑΥπενθύμιση - Εγγραφές για την Κυπριακή Μαρωνιτική Αραβική στα επιμορφωτικά κέντρα του...

Υπενθύμιση – Εγγραφές για την Κυπριακή Μαρωνιτική Αραβική στα επιμορφωτικά κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και λήγουν την Κυριακή 8 Οκτωβρίου. Υπολογίζονται ότι τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μέχρι την τρίτη εβδομάδα του Οκτώβρη.

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών ενημερώνει ότι για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Κυπριακή Μαρωνιτική Αραβική θα διδάσκεται στα επιμορφωτικά κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού. Τη φετινή χρονιά θα υπάρχουν τρία τμήματα και το επιμορφωτικό κέντρο θα λειτουργεί στο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Μάρωνα στην Ανθούπολη. Επίσης θα υπάρχει και ένα κέντρο στη Λεμεσό στο Δημοτικό Σχολείο Λεμεσού Β (Κ.Β).

Την επιμόρφωση θα επιμελείται και φέτος ο εκπαιδευτικός Ηλίας Ζωνιάς. Το πρόγραμμα των μαθημάτων έχει οριστεί ως εξής:

1ο Έτος: Τρίτη 6:30 – 8:00 μ.μ.
2ο Έτος: Τετάρτη 6:30 – 8:00 μ.μ.
3ο Έτος: Πέμπτη 6:30 – 8:00 μ.μ.
Λεμεσός: 1ο Έτος: Δευτέρα 7:00- 8:30 μ.μ.

Τα δίδακτρα καθορίζονται στα €55 το άτομο για όλη τη χρονιά. Οι εγγραφές έχουν αρχίσει από την 4η Σεπτεμβρίου 2017 και θα ολοκληρωθούν στις 9 Οκτωβρίου 2017. Οι δηλώσεις εγγραφής στα προσφερόμενα θέματα μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα των επιμορφωτικών κέντρων στο:

www.moec.gov.cy/epimorfotika

Τα μαθήματα αναμένεται να αρχίσουν περί τα μέσα Οκτωβρίου 2017 και τα μέλη αναμένεται να ειδοποιηθούν από τους εκπαιδευτές περίπου μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μαθημάτων. Όλες οι σχετικές πληροφορίες, καθώς και οι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα είναι διαθέσιμες μόνο σε ηλεκτρονική μορφή και βρίσκονται στο:
http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp6186

Για περαιτέρω πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Ηλία Ζωνιά στο 99-176195 ή με το Γραφείο του Εκπροσώπου στο 22-407201.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments