Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΠρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών Σωματείου « Ο Κορμακίτης»

Πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών Σωματείου « Ο Κορμακίτης»

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου, το βράδυ, έγινε η πρώτη συνάντηση, συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του σωματείου « Ο Κορμακίτης» . Σε αυτή παρευρέθηκαν όλοι οι περσινοί ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη μαζί με τα νέα αποκτήματα του σωματείου.

Στην προσφώνηση του ο πρόεδρος του σωματείου αναφέρθηκε στους στόχους του σωματείου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο της ομάδας στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ. Ιδιαίτερη αναφορά ο πρόεδρος έκανε στον παλιό ποδοσφαιριστή και προπονητή του Κορμακίτη Γιώργο Αντωνίου ( Τζιωρτζίνο) που θα είναι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού team και θα πλαισιώνει τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Χ’’Χαννή και τον γυμναστή Αντώνης Αντωνίου. Ο πρόεδρος ανάφερε στην ιστοσελίδα μας , ότι οι υπηρεσίες του Τζιωρτζίνου προς το σωματείο θα είναι δωρεάν και το σωματείο τον ευχαριστεί ιδιαιτέρως για αυτή του την ενέργεια.

Στους ποδοσφαιριστές μίλησαν ο Τζιωρτζίνος, ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χ΄΄Χαννής και ο γυμναστής της ομάδας Αντώνης Αντωνίου. Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών μίλησε ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Παρπέρης.

Στη συγκέντρωση βρισκόταν και αντιπροσωπεία του κυνηγετικού συλλόγου Κορμακίτη « Η Λαότρυπα». Ο κυνηγετικός σύλλογος Κορμακίτη « Η Λαότρυπα» χορήγησε προς την ομάδα όλο το αθλητικό υλικό για την προετοιμασία ( Στολή προπόνησης-φανέλλα, παντελονάκι, κλάτσες- και διαχωριστικά) . Ο πρόεδρος του σωματείου ευχαρίστησε τον κυνηγετικό σύλλογο « Η Λαότρυπα» για την προσφορά τους και έκανε ειδική αναφορά στον πρόεδρο της Κόκο Σκούλλο που πάντοτε είναι στο πλευρό του σωματείου.

Το σωματείο στη συνέχεια δεξιώθηκε όλους τους ποδοσφαιριστές και τους παρευρισκόμενους.

Η προετοιμασία της πρώτης ομάδας θα ξεκινήσει την Δευτέρα 21 Αυγούστου . Ο πρόεδρος του σωματείου Γιαννάκης Λαζαρής διαμέσου της ιστοσελίδας μας καλεί όλο τον κόσμο όπως σταθεί στο πλευρό του σωματείου με στόχο να επαναφέρουμε τον ποδοσφαιρικό Κορμακίτη στις παλιές του δόξες.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments