Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΑνακοινώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη 28 Ιουλίου 2017

Ανακοινώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη 28 Ιουλίου 2017

Πηγή : https://www.facebook.com/KormakitisCommunityCouncil/

1.Ο Επικεφαλής της Κοινότητας Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης, συγχαίρει θερμά τον Φυσιολατρικό όμιλο μας για την πολύ καλή και ποιοτική εργασία που επιτελεί. Ο κόσμος μας αγκάλιασε τον όμιλο. Τον ιδρύσαμε για να διαφημίσει τον Κορμακίτη μας και το κάνει με απόλυτη επιτυχία, τόνισε ο Μουχτάρης μας .

2.Ο εκλελεγμένος Κοινοτάρχης μας Ηλίας Κατσιολούδης καλεί τον περήφανο κόσμο μας να παρευρεθεί στην φιλανθρωπική βραδιά « Δημήτρη Μητροπάνου» για ενίσχυση του Ιατρικού μας κέντρου. Θα γίνει την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο κτήμα Σαντούκα, τους ιδιοκτήτες της οποίας ευχαριστούμε από καρδιάς. Δεν έχω αμφιβολία για την απόλυτη επιτυχία της εκδήλωσης συμπλήρωσε ο Πρόεδρος.

3.Ο Πρόεδρος μας Ηλίας Κατσιολούδης εκφράζει την ευαρέσκεια του για το γεγονός ότι πέραν των 100 παιδιών θα λάβουν μέρος στην φετινή κατασκήνωση για την διάσωση της γλώσσας μας. Εννοείται ότι θα βρίσκεται μόνιμα μαζί τους. Όλα αλλάζουν όμορφα και ωραία τόνισε ο Κοινοτάρχης ευχαριστώντας το γραφείο του Εκπροσώπου.

4.Ο Μουχτάρης του Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης ανακοινώνει με ευχαρίστηση την συμπλήρωση των έργων στο κοινοτικό κτήριο. Την Κυριακή 6 Αυγούστου θα το εγκαινιάσουμε και θα το παραδώσουμε στα νιάτα του χωριού μας. Το συνολικό κόστος ανήλθε στα 34 850 ευρώ. Δυστυχώς πολλά λεφτά δαπανήθηκαν για επιδιορθώσεις κακοτεχνιών και υγρασίας.

5.Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης καλεί τον κόσμο του χωριού μας να παραμείνει ενωμένος και συσπειρωμένος δίπλα στον Εκλελεγμένο Εκπρόσωπο μας ο οποίος χειρίζεται με σοβαρότητα και υπευθυνότητα τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

6.Ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη ανακοινώνει ότι παραλαμβάνει σήμερα το ποντικοφάρμακο. Ο Ηλίας Κατσιολούδης διευκρινίζει ότι θα διατίθενται από την Δευτέρα στον κόσμο του χωριού μας . Πρώτα θα υπογραφούν σχετικό έγγραφο παράδοσης

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments