Monday, May 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσεις4ο περπάτημα Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη – Κορμακίτης-Καψάλη-Λιθράτη

4ο περπάτημα Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη – Κορμακίτης-Καψάλη-Λιθράτη

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 , το 4ο περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη. Την παρουσία τους έδωσαν πέρα των 50 ατόμων. Όπως ήταν προγραμματισμένο από την οργανωτική επιτροπή του ομίλου ξεκίνησαν ακριβώς 6:30 το απόγευμα από το εκκλησάκι της Παναγίας. Πριν να ξεκινήσουν ο όμιλος έδωσε σε όλους όσους παρευρέθηκαν από ένα καπελάκι με το έμβλημα του ομίλου τα οποία ήταν δωρεάν του Εκπροσώπου της Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα και της συζύγου του .

Όλοι οι συμμετέχοντες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα διπλοκάμπινα και 4Χ4 , στο σύνολο 7 αυτοκίνητα και μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Καψάλη. Από εκεί περπατητή περνώντας από τις περιοχές Πιστανούθκια , ποταμό του Λιθράτη κατέληξαν στην αμμουδιά του Λιθράτη στον Πασσίαμμο. Στην πορεία έγιναν 2 σταθμοί όπου εξήγησαν τα μέλη του ομίλου τις διάφορες περιοχές και την ιστορία των τοποθεσιών.

15 λεπτά πριν από την δύση του ήλιου έφθασαν στην αμμουδιά του Λιθράτη όπου εκεί απόλαυσαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Αρκετοί περπάτησαν και στην αμμουδιά ενώ άλλοι κολύμπησαν.

Το περπάτημα τελείωσε περίπου 8:30 μ.μ.

Οι φωτογραφίες από το περπάτημα μιλούν από μόνες τους.  Κάντε Κλικ ΕΔΩ 

https://www.facebook.com/pg/kormakitisnet/photos/?tab=album&album_id=149075290431335

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments