Μνημόσυνο για όλους τους εγκλωβισμένους και υπογραφή Συμφωνίας Συνεργασίας με το Τάγμα της Μάλτας

0
1175

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων ανακοινώνει ότι το Σάββατο 24 Ιουνίου 2017, ανήμερα της εορτής του Αγίου Ιωάννη, στις 10.00 π.μ. θα τελεστεί, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη, μνημόσυνο για την ανάπαυση των ψυχών όλων των ηρωικών εγκλωβισμένων που έφυγαν από την ζωή. Το μνημόσυνο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ και σε αυτό θα παραστεί η Α.Ε. ο Πρέσβης του Τάγματος της Μάλτας στην Κύπρο κ. Έντουαρντ Μίερ-Γεντζέγοβιτς.

Μετά το μνημόσυνο, θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της εκκλησίας (σύλλογο) σύντομη τελετή όπου θα υπογραφεί η Συμφωνία Στρατηγικής Συνεργασίας ανάμεσα στην Μαρωνιτική Κοινότητα και το Τάγμα της Μάλτας που στόχο έχει την ενδυνάμωση και αναβάθμιση του Ιατρικού Κέντρου Άγιος Ιωάννης στον Κορμακίτη.

Καλούμαστε όλοι όπως δώσουμε το παρών μας και πούμε με αυτό τον τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Τάγμα της Μάλτας για την γενναιόδωρη προσφορά του να δωρήσει στο Ιατρικό μας Κέντρο ένα άρτια εξοπλισμένο ασθενοφόρο όχημα το οποίο θα σταθμεύει μόνιμα στον Κορμακίτη και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες όλων των χωριών μας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here