Saturday, May 4, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΧρυσή η Ναταλία Ευαγγελίδου στους ΑΜΚΕ

Χρυσή η Ναταλία Ευαγγελίδου στους ΑΜΚΕ

Την Τρίτη 30 Μαΐου 2017 η Ναταλία Ευαγγελίδου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 800 μ. γυναικών με χρόνο 2:06.62 και ήταν το πρώτο χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η Κύπρος στους Αγώνες μικρών κρατών Ευρώπης ΑΜΚΕ που διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο .

Συγκεκριμένα η Ναταλία Ευαγγελίδου επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, κατακτώντας σχετικά εύκολα την πρώτη θέση με 2:06.62. Μάλιστα, η Ευαγγελίδου ήταν και η αιτία να ακουστεί πρώτος ο εθνικός μας ύμνος στο «Ολίμπικο» του Σαν Μαρίνο, ενώ τις απονομές έκανε ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Χρυσοστόμου. Οι διοργανωτές επέλεξαν την κυπριακή ηγεσία να κάνει τις πρώτες απονομές στον στίβο, αφού ακολούθησε ο αντιπρόεδρος του ΚΟΑ, Δημήτρης Λεοντής (ύψος γυναικών) και ο πρόεδρος της ΚΟΕ Ντίνος Μιχαηλίδης (μήκος ανδρών).

Την Ναταλία συγχάρηκαν με ανακοινώσεις τους το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών καθώς επίσης και ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Ηλίας Κατσιολούδης.

Με τη σειρά μας ως ιστοσελίδα εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια προς τη Ναταλία και την οικογένεια της για την τεράστια της αυτή επιτυχία. Η ιστοσελίδα μας παρακολουθεί συνεχώς όλα μας τα ταλέντα και κάθε επιτυχία τους τη δημοσιεύει και βρίσκεται πάντοτε κοντά τους στο δύσκολο αγώνα που δίνουν.

Συγχαρητήρια Ναταλία. Μας κάνεις όλους περήφανους.

Οι αγώνες των ΑΜΚΕ διεξάγονται στο Σαν Μαρίνο από τις 30 Μαΐου μέχρι τις 3 Ιουνίου.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Kormatjitis 1772

Kormatjitis 1771

Kormatjitis 1770

Kormatjitis 1769

Recent Comments