Ενημέρωση κατοίκων Κορμακίτη για Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης

0
1197

Το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών πληροφορεί τους Μαρωνίτες κατοίκους τους Κορμακίτη ότι την προσεχή Δευτέρα 24 Απριλίου 2017, από τις 2.30 μ.μ. έως τις 5.30 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο οίκημα της εκκλησίας (σύλλογος) σεμινάριο που αφορά στα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης.
Πιο συγκεκριμένα, εμπειρογνώμονες σε θέματα Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων θα παρουσιάσουν το έργο (EU Funding Project) που βρίσκεται σήμερα σε ισχύ και με βάση το οποίο μπορούν να βοηθηθούν μικρές δράσεις στον τομέα της γεωργίας (Farming) και της παραγωγής τοπικών προϊόντων για προώθηση του αγροτουρισμού.

Καλούνται όλοι όσοι ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν την δυνατότητα του προγράμματος όπως παραστούν την Δευτέρα στο σεμινάριο και πληροφορηθούν όλες τις λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τους τρόπους διεκδίκησης χρηματοδότησης της μικρής γεωργικής τους δράσης.

Στην έναρξη του σεμιναρίου θα παραστεί ο ίδιος ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών ο οποίος με την παρουσία του θέλει να στείλει το μήνυμα προς όλους τους Μαρωνίτες πως θα ενημερώνονται έγκαιρα και με πλήρη διαφάνεια για όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης τα οποία τους αφορούν και τα οποία υλοποιούνται κατά καιρούς και καλύπτουν διάφορα πεδία επαγγελματικής και άλλης δραστηριότητας. Παράλληλα, ο Εκπρόσωπος θα μεριμνήσει όπως οι ενδιαφερόμενοι έχουν την αναγκαία στήριξη και βοήθεια για συμπλήρωση των πολύπλοκων και εξειδικευμένων αιτήσεων που απαιτούνται.

(Διευκρινίζεται πως το συγκεκριμένο πρόγραμμα αφορά στις περιοχές Διόριος, Αγία Ειρήνη, Κορμακίτης, Λιβερά και Όρκα γι’ αυτό και η πρόσκληση απευθύνεται ειδικά στους κατοίκους Κορμακίτη).

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here