Τεράστια επιτυχία το πρώτο περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη

0
1602

Με μεγάλη επιτυχία έγινε το πρώτο περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη ( Φ.Ο.Κ) το Μεγάλο Σάββατο 15 Απριλίου 2017. Πέρα των 100 ατόμων διαφόρων ηλικιών συμμετείχαν στο περπάτημα αυτό.

Το περπάτημα ξεκίνησε ώρα 3:30 μ.μ. από την πλατεία του χωριού, όπως ήταν προγραμματισμένο και περνώντας από τις περιοχές, Λατσί, Πατσαλιά, Πετέλεια, Πηλόγκρεμος, Σχολεία, Πατσαλιές και διανύοντας απόσταση 7,2 Km κατέληξαν ξανά στον Κορμακίτη ώρα 5:30 μ.μ.

Η διαδρομή ήταν ευχάριστη και με κουβέντα , τραγούδι και διάφορες ιστορίες οι πεζοπόροι όλοι ανεξαιρέτως απόλαυσαν το περπάτημα αυτό. Σε ολόκληρη την πορεία υπήρχαν δύο αυτοκίνητα στο τέλος που ακολουθούσαν την πορεία που προμήθευαν στους πεζοπόρους νερό που ήταν προσφορά του Κοινοτικού Συμβουλίου του Κορμακίτη. Το ιατρικό κέντρο Κορμακίτη πρόσφερε το κουτί τον πρώτων βοηθειών για την ασφαλή πορεία των πεζοπόρων.

Ο Φ.Ο.Κ στο τέλος ευχαρίστησε όλους όσους έλαβαν μέρος και υποσχέθηκαν ότι σύντομα θα ανακοινωθεί το δεύτερο περπάτημα. Μεταξύ άλλων στην πορεία συμμετείχε η κυρία του Εκπροσώπου Μαρωνιτών κυρία Τούλλα Μούσα καθώς επίσης και ο αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη Βαλεντίνος Κουμέττου.

Για να δείτε φωτογραφίες από το πρώτο περπάτημα του Φ.Ο.Κ κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here