Μπράβο Λεβέντες- Έχασαν στα πέναλτι οι μικροί του Κορμακίτη το Κύπελλο αλλά ήταν οι πραγματικοί νικητές

0
1449

Μόνο ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε αυτά τα νεαρά παιδιά του Κορμακίτη που φέτος έκαναν το ακατόρθωτο. Πήραν το πρωτάθλημα του εφηβικού της ΕΠΟΠΛ και έφτασαν στο τελικό του κυπέλλου και έχασαν στα πέναλτι το τρόπαιο. Οι πραγματικοί νικητές αυτού του τελικού ήταν οι μικροί μας. 14 ποδοσφαιριστές έβγαλαν μια ολόκληρη ποδοσφαιρική χρονιά και πάντοτε ήταν παρόντες και μαχητές σε όλους τους αγώνες.

Ο τελικός κυπέλλου έγινε στο γήπεδο της Δόξας Παλαιομετόχου, μετά που αποφασίσθηκε να κληρωθεί μια από τις δύο έδρες. Οι μικροί μας μπήκαν μουδιασμένοι στον αγώνα και μόλις στο 10 λεπτό έχαναν με 2-0. Μετά από αυτό ανάλαβαν πρωτοβουλίες και στο 20 λεπτό με δυνατό σουτ του Αλέξανδρου Κοντολεύτερου έξω από την περιοχή κατάφεραν να μειώσου σε 2-1. Στο 30 λεπτό μετά από κόρνερ και δυνατή κεφαλιά του Κοντολεύτερου , ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε απόκρουση αντιπάλου πάνω στη γραμμή. Με το πέναλτι έδωσε κίτρινη στον αντίπαλο παίκτη και όχι κόκκινη. Το πέναλτι κτύπησε ο Κοντολεύτερος και ευστόχησε κάνοντας το 2-2.

Το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 2-2. Στη συνέχεια και οι δύο ομάδες πίεσαν αρκετά αλλά δεν κατάφεραν να σημειώσουν τέρμα. Αποτέλεσμα ήταν να πάνε στην παράτ5αση. Η κούραση ήταν εμφανής και στις δύο ομάδες. Το παιχνίδι οδηγήθηκε στα πέναλτι. Πρώτος κ΄τυπησε ο Κορμακίτης και το έχασε. Στη συνέχεια , το τρίτο πέναλτι το απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Κορμακίτη Γιάννης Κουρράς. Στα 5 πέναλτι το αποτέλεσμα ήταν 4-4. Στη συνέχεια το 6 πέναλτι το έχασε ο Κορμακίτης και το σημείωσε η Δόξα με αποτέλεσμα να κερδίσει με 5-4 και να στεφθεί κυπελλούχος η ΔΟΞΑ.

Σε αυτά τα παιδιά αξίζει ένα μεγάλο μπράβο και στους γονείς τους που πάντα ήταν δίπλα τους. Ως προπονητής αυτών των μικρών ( Ηλίας Ζωνιάς), νιώθω περήφανος που είχα αυτούς τους μικρούς φέτος και  θα ήθελα να ευχαριστήσω το σωματείο , τον πρόεδρο που πάντα ήταν δίπλα μας  και τον Κώστα Κουρρά ( βοηθό προπονητή) που συνεχώς ήταν μαζί με τους μικρούς και ζούσε το παιχνίδι περισσότερο από όλους . Θερμές ευχαριστίες όμως αξίζουν στους επιτρόπους του εφηβικού, οι οποίοι έμειναν δίπλα από τους παίκτες και όλους μας και κράτησαν στην κυριολεξία την ομάδα ζωντανή, Σιάρπελ Α. Πετρή, Μάριο Β. Κατσιολούδη, Αντώνη Κ. Διόλα και Παναγιώτη Ηλία. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω και την Γιάννα Πεππή που για χρόνια ήταν δίπλα στο εφηβικό και τον Γιώργο Μακριγιάννη. Ευχαριστίες επίσης θα ήθελα να εκφράσω και στους χορηγούς της ομάδας μας που ήταν αρκετοί και στήριξαν ο καθένας με τον τρόπο του την προσπάθεια αυτών των παιδιών.

Στον τελικό του κυπέλου παρευρέθηκαν οι γονείς των παιδιών και ο πρόεδρος του σωματείου . Δυστυχώς κανένας επίσημος του Κορμακίτη ή της Κοινότητας δεν τίμησε με την παρουσία του τους μικρούς μας στον τελικό.

Για να δείτε φωτογραφίες από τον τελικό κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here