Έργα στον Κορμακίτη από το « Δημαρχείο Λαπήθου»

0
1287

Την περασμένη Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, επισκέφθηκε τον Κορμακίτη « ο Δήμαρχος Λαπήθου» Fuat Namsoy για να συζητήσει ο σωματείο « Ο Κορμακίτης¨» την διοργάνωση του φεστιβάλ του Αγίου Γεωργίου αλλά και με το «Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη» τα διάφορα προβλήματα που παρουσιάζει το χωριό και για να επιληφθεί έτσι ώστε να λυθούν άμεσα . Τα προβλήματα που τέθηκαν στον «Δήμαρχο» και που προχωρούν σε άμεση λύση είναι τα πιο κάτω:

1.Γενική καθαριότητα των δρόμων του χωριού που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα, πριν τις εορτές του Πάσχα.

2.Δημόσια αποχωρητήρια. Τα δημόσια αποχωρητήρια, που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού, δίπλα από την βρύση, θα ανοίξουν και θα καθαρίζονται επί καθημερινής βάσης. Επίσης θα μπουν και ταμπέλλες που θα κατευθύνουν τον κόσμο.

3.Σηματοδότηση διαφόρων χώρων του χωριού με σήματα τροχαίας και καθρέφτες για να βλέπουν οι οδηγοί σε επικίνδυνες διασταυρώσεις.

4.Επίλυση του προβλήματος του ποταμού του Μαυροκωστάντου με την δημιουργία καναλιού που να οδηγεί το νερό εκτός των σπιτιών.

5.8 Απριλίου θα επισκεφθεί το χωριό ο «Δήμαρχος» Λαπήθου και ο «Έπαρχος» Κερύνειας για να παρουσιάσουν στους κατοίκους του χωριού τα θετικά της σύνδεσης του χωριού με τον αγωγό του νερού των Πανάγρων.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here