Ανακοινώσεις Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη – Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

0
1264

1.Ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη, εκφράζει την λύπη του για την παρεμπόδιση του θεάρεστου έργου που επιτελούσε ο γιατρός κάθε εβδομάδα στο χωριό μας. Σιγά-σιγά και όλα θα γίνουν στην εντέλεια, τόνισε ο πρόεδρος της κοινότητας μας. Ας σεβαστούν όλοι την λαϊκή ετυμηγορία.

2.Ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη καταδικάζει έντονα τις πρόσφατες καταγγελίες εις βάρος του. Τις θεωρεί ανυπόστατες και γελοίες. Κάποιοι νομίζουν, τόνισε, ο πρόεδρος, ότι θα πλήξουν την ενότητα που επικρατεί στο χωριό μας. Φαίνεται δεν κατάλαβαν ότι οι εκλογές τελείωσαν και πρέπει όλοι να εργαστούμε σκληρά για να δικαιώσουμε τον κόσμο μας.

3.Ο Κοινοτάρχης Κορμακίτη Ηλίας Κατσολούδης, θα βρίσκεται μαζί με άλλα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου στο χωριό μας από τις 7 μέχρι τις 18 Απριλίου. Καλεί όλο τον κόσμο μας να επισκεφθεί τον Κορμακίτη αυτές τις Άγιες μέρες. Ο Κορμακίτης θα τους περιμένει περήφανος, καθαρός και ενωμένος τόνισε ο Μουχτάρης μας. Εννοείτε ότι τόσο αυτός όσο και οι άλλοι Κοινοτικοί Σύμβουλοι θα είναι στη διάθεση σας για επίλυση και επεξήγηση όποιον θεμάτων είναι στην αρμοδιότητα τους.

4.Σε σύσκεψη με τον Προεδρικό Επίτροπο κύριο Φώτη Φωτίου, παρευρέθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κορμακίτη μαζί με άλλους Κοινοτάρχες χωριών που έχουν εγκλωβισμένους παρόντος και του Έντιμου Εκπροσώπου μας στη Βουλή των Αντιπροσώπων κύριου Γιαννάκη Μούσα. Τροχιοδρομούνται μεγάλα αναπτυξιακά έργα στο χωριό μας , είπε ο Κοινοτάρχης μας. Με σταθερά βήματα όλα θα γίνουν. Σύντομα ανακοίνωση επί της ουσίας αυτού του θέματος.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here