Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΚαι τώρα … ΤΕΛΙΚΟΣ

Και τώρα … ΤΕΛΙΚΟΣ

Πάνε και για το κύπελλο οι μικροί του Κορμακίτη …

Πέρασαν στον τελικό του κυπέλλου του εφηβικού, οι μικροί του Κορμακίτη, νικώντας στον ημιτελικό τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς με 2-0.

Ένα παιχνίδι πάρα πολλά δυνατό με αρκετές χαμένες ευκαιρίες από τον Κορμακίτη και με παράπονα από τη διαιτησία από την αντίπαλη αμάδα. Ο Κορμακίτης από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του και ήταν η ομάδα που ζητούσε περισσότερο τη νίκη. Μόλις στο δέκατο λεπτό κέρδισε πέναλτι με το Ρόζα ο οποίος το κτύπησε εύστοχα. Στρην συνέχεια οι αντίπαλοι ζήτησαν δύο πέναλτι αλλά δεν τους δόθηκαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Κορμακίτης έπαιξε πιο αμυντικά και με ξαφνικές αντεπιθέσεις. Στο 25 λεπτό μετά από μια ξαφνική αντεπίθεση κατάφερε ο Γιάννης Α. Τσουτσούκη με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή να σημειώσει το τελικό 2-0.

Να αναφέρουμε ότι ο αγώνας μπορούσε να τελειώσει και με μεγαλύτερο σκορ.

Στο τέλος οι μικροί του Κορμακίτη πανηγύρισαν έντονα την ιστορική τους αυτή νίκη, διότι για πρώτη φορά παίζουν σε τελικό κυπέλλου .

Στα τελευταία λεπτά οι μικροί του Κορμακίτη αγωνίστηκαν με 10 παίκτες και έδειξαν κατά όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο. Αυτό δείχνει πολλά για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές.

Κυπελλό , κυπελλό, Κορμακίτης Κυπελλό.

Για φωτογραφίες κάντε κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments