Εκπρόσωπος και Μπέκε εξέτασαν τις δυνατότητες που προσφέρονται σε Λονδίνο και Βρυξέλλες. Στόχος η ανοικοδόμηση των χωριών μας

0
785

Με την γνωστή ακτιβίστρια των δικαίων της Κοινότητας στην Ευρώπη και πρώην Πρόεδρο του Συνδέσμου Αποδήμων Μαρωνιτών Μαρία Κόκκινου Μπέγκε συναντήθηκε σήμερα στο Λονδίνο ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας.

Στην συνάντηση Εκπροσώπου-Μπέγκε κυριάρχησε το θέμα των πολιτικών επιδιώξεων της Μαρωνιτικής κοινότητας και η αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρονται σε Βρυξέλλες και Λονδίνο. Συμφωνήθηκε όπως καταβληθούν συντονισμένες προσπάθειες για πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων που προσφέρουν τα σημαντικά αυτά κέντρα αποφάσεων. Προτεραιότητα αποτελεί η εξεύρεση μέσων και τρόπων για να βοηθηθεί η Κοινότητα να επιτύχει τους μεγάλους στόχους της επιστροφής και της ανοικοδόμησης των τεσσάρων Μαρωνίτικων χωριών.

Ο Εκπρόσωπος, για ακόμη μια φορά, ευχαρίστησε την κ. Μαρία Μπέκε και τον σύζυγό της Ευρωβουλευτή Ρέιμερ Μπέκε για την πολύτιμη συνεισφορά τους στους αγώνες της Μαρωνιτικής κοινότητας.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here