Friday, April 26, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκδήλωση στη Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος

Εκδήλωση στη Στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 η ετήσια δεξίωση- κοκτέιλ στην στέγη Ευγηρίας Άγιος Αντώνιος επί ευκαιρίας της γιορτής του Αγίου Αντωνίου. Στην δεξίωση παρευρέθηκε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος  Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Κύπρου , εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Ταμασού , ο Θεοφιλέστατος χωρεπίσκοπος Μαρωνιτών Πάτερ Ιωάννης Ορφανού , η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων  κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου, ιερείς και καλογριές της κοινότητας και φίλοι και συγγενείς των ενοίκων της Στέγης Ευγηρίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό της αναπληρώτριας διευθύντριας της Στέγης Ευγηρίας κυρίας Ελένης Ζηνιέρης. Στον χαιρετισμό της ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν και ευχαρίστησε όλο το προσωπικό της Στέγης και των ανθρώπων που στηρίζουν τη στέγη με διάφορους τρόπους. Ακολούθως μίλησε ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Στέγης κύριος Αντώνης Χατζηρούσος, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο της στέγης και ευχαρίστησε ονομαστικά τους μεγάλους χορηγούς της Στέγης. Στη συνέχεια την εκδήλωση χαιρέτησε η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κυρία Ζέτα Αιμιλιανίδου η οποία αναφέρθηκε στο ρόλο της Στέγης και εξήρε την εργασία που επιτελεί.
Στην εκδήλωση μίλησαν δύο συγγενείς ενοίκων της Στέγης που τόνισαν την ζεστασιά που περιβάλει η στέγη τους δικούς τους και τον ανθρώπινο ρόλο που έχει η στέγη.
Μετά τους χαιρετισμούς έγινε η κοπή της Βασιλόπιττας του γηροκομείου από τον εκπρόσωπο της Κοινότητας, τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου και τον Εκπρόσωπο του Αρχιεπισκόπου Κύπρου. Μετά το κόψιμο της βασιλόπιττας ακολούθησε καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Στο καλλιτεχνικό τραγούδησαν η κοινοτική χορωδία Μαρωνιτών Κύπρου, φίλοι της Στέγης και Ομάδα νέων από την Λεμεσό. Στην εκδήλωση χόρεψε το χορευτικό συγκρότημα του σωματείου « Ο Κορμακίτης» κυπριακούς και ελληνικούς χορούς.
Μετά το τέλος του καλλιτεχνικού προγράμματος έγινε η κλήρωση των δώρων και ακολούθησε κοκτέιλ.

https://youtu.be/TBwRDx-4bDg

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments