Αβάσιμες και ατεκμηρίωτες όλες οι κατηγορίες εναντίον του Δρ. Μιχάλη Χατζηρούσου

0
1231

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα στις 14/11/2016 την απόφαση του για τις κατηγορίες εναντίον του Δρ Μιχάλη Χατζηρούσου για δήθεν κατάχρηση εξουσίας εκδίδοντας Επαγγελματικές Άδειες Ηλεκτρολόγων σε αριθμό ηλεκτρολόγων, μεταξύ των οποίων και μέλη της Κοινότητας μας το 2005.

Το Δικαστήριο απεφάνθη ότι οι κατηγορίες εναντίον του Δρ Μ. Χατζηρούσου ήταν ατεκμηρίωτες και αβάσιμες και η έκδοση των Αδειών των Ηλεκτρολόγων, ήταν στην συνήθη ταχτική του Τμήματος και στο πλαίσιο των καθηκόντων του σαν Ανώτερος Μηχανικός Προϊστάμενος του Τομέα Νομοθεσίας και υπεύθυνος της διεξαγωγής των εξετάσεων.

Σε κατάθεση του μάρτυρας, που η κατηγορούσα Αρχή κάλεσε για να τεκμηριώσει τις κατηγορίες εναντίον του Δρ Χατζηρούσου ,τούτος ανάφερε ότι το Γραφείο του Χατζηρούσου ήταν όπως τα Εξωτερικά Ιατρεία που όποιος είχε πρόβλημα κατάφευγε κοντά του και κίνητρο του ήταν η πάντα η εξυπηρέτηση του συνανθρώπου του.

Ο Δρ Μιχάλης Χατζηρούσος ευχαριστεί όλους όσους του συμπαραστάθηκαν στην δοκιμασία αυτή και συγχωρεί όλους που συνέβαλαν με το δικό τους τρόπο στην ετοιμασία της σκευωρίας εις βάρος του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here