Χάλκινο η Ιωσηφίνα Σκέντερ στα 50μέτρα πεταλούδας γυναικών

0
1850

Το Σάββατο και την Κυριακή, 12 και 13 Νοεμβρίου, διοργανώθηκε από τον Ναυτικό όμιλο Λεμεσού , σε συνεργασία με την Κυπριακή ομοσπονδία κολύμβησης, στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο Λεμεσού το διεθνές μίτινγκ κολύμβησης.

Στη διοργάνωση έλαβε μέρος και η δική μας αθλήτρια, η δεκαεξάχρονη Ιωσηφίνα Σκέντερ, η οποία κατέλαβε την τρίτη θέση στα 50 μέτρα πεταλούδας γυναικών.

Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με βάση όλων των διεθνών προτύπων και τα αποτελέσματα ήταν βάση των διεθνών προτύπων της παγκόσμιας ομοσπονδίας. Ως εκ τούτου υπήρξε έντονος συναγωνισμός, αφού στους αγώνες έλαβαν μέρος πέραν των 160 αθλητών από την Κύπρο και το εξωτερικό. Η ομάδα της Ελλάδας κατέβηκε με πρωτοκλασάτους αθλητές και αθλήτριες, που εκπροσώπησαν τη χώρα τους στους πρόσφατους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο: Κριστέλ Βουρνά, Κωνσταντίνος Κοντόπουλος, Ιωάννης Καρπουζλής, Όλγα Ντάλλα και Ευάγγελος Αϊβαλιώτης, είναι μόνο μερικά από τα ονόματα αυτά.

Η ιστοσελίδα μας συγχαίρει την νεαρή Ιωσηφίνα για την τεράστια της αυτή επιτυχία και της εύχεται ότι καλύτερο στους επόμενους αγώνες που θα γίνουν. Η προβολή αυτών των επιτυχιών των ταλέντων της κοινότητας μας , που δεν είναι λίγα, μας κάνουν όλους περήφανους.

Μπράβο Ιωσηφίνα .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here