Saturday, May 4, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΤουρνουά Futsal Κ.Ν.Μ.Κ 5-11-2016

Τουρνουά Futsal Κ.Ν.Μ.Κ 5-11-2016

Με τίτλο «Όχι στη βία – ναι στην αθλητοπρέπεια» έγινε στα γήπεδα ποδοσφαίρου Σάλας του Δήμου Στροβόλου το Τουρνουάπου διοργάνωσε η Καθολική Νεολαία Μαρωνιτών Κύπρου.

Πριν ξεκινήσει το Τουρνουά μίλησε στους παρευρισκόμενους ο πρόεδρος της Κ.Ν.Μ.Κ Βασίλης Κουμέττου και ευχαρίστησε όλους όσους λαμβάνουν μέρος στο Τουρνουά καθώς επίσης το Δήμαρχο Στροβόλου Λάζαρο Σαββίδη για την βοήθεια που προσφέρει στη Νεολαία και που έθεσε το όλο τουρνουά υπό την αιγίδα του , καθώς επίσης και τους χορηγούς του Τουρνουά, ΟΠΑΠ Κύπρου και Οργανισμό Νεολαίας. Επίσης ευχαρίστησε και τους διαιτητές που αφιλοκερδώς παρευρέθηκαν για να διαιτητεύσουν τους αγώνες.

Στη συνέχεια μίλησε ο Δήμαρχος Στροβόλου κύριος Λάζαρος Σαββίδης ο οποίος συνεχάρη την ΚΝΜΚ για την πρωτοβουλία της και τόνισε ότι ο Δήμος Στροβόλου πάντοτε θα βρίσκεται δίπλα από τους νέους Μαρωνίτες.

Στο Τουρνουά έλαβαν μέρος 8 ομάδες. Όλες οι ομάδες αγωνίστηκαν με μεταξύ τους με αποτέλεσμα η κάθε ομάδα να παίξει 7 αγώνες. Νικήτρια ομάδα με 6 νίκες και μία ισοπαλία ήταν η ομάδα του Ocean Basket και δεύτερη η ομάδα του ΑΠΑΝΩ ΤΟΥΣ του Χρίστου Κατσιολούδη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά της Κ.Ν.Μ.Κ για την άρτια οργάνωση και τη διεξαγωγή του τουρνουά .

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Kormatjitis 1772

Kormatjitis 1771

Kormatjitis 1770

Kormatjitis 1769

Recent Comments